De 11 bedste funktioner kommer til iOS 11

iOS 11 har mange nye funktioner, forbedringer og forbedringer til iPhone og iPad, men spørgsmålet, som alle virkelig ønsker at vide er; Hvad er de nye funktioner, der faktisk betyder noget?

Husk at iOS 11 er i øjeblikket i beta og dermed funktioner er underlagt ændringer, vi har samlet hvad vi synes er de elleve mest betydningsfulde tilføjelser til iOS 11 til almindelige mennesker. Disse er funktioner, som virkelige dagligdagsbrugere kan nyde og sætte pris på, lige fra store sprang fremad i multitasking og produktivitet i iPad, til betalinger, Siri-ændringer, træk og slip support, sikkerhedssikkerhedsfunktioner, filhåndtering, forbedrede tastaturer, et bedre og brugerdefineret kontrolcenter, og mere.

Lad os tjekke dem ud en efter en ...

1: iPad multitasking bliver alvorlig

Formentlig kommer de største ændringer i iOS 11 til iPad, som tilføjer øgede multitasking evner og evner, der er bestemt Mac-lignende.

Den nye iPad Dock virker meget mere som Dock i MacOS, som automatisk gemmer sig, når den ikke er i brug. Det giver mulighed for flere apps til hurtig adgang, og viser også brugte apps og filer.

App switcher på iPad i iOS 11 er også redesignet og ser og opfører sig meget mere som Mission Control på Mac, så du kan se et flisebillede eksempel på åbne apps, og også trække og slippe elementer mellem apps via den pågældende app switcher.

2: Træk og slip ved berøring

Træk og slip kommer til iOS, og den er optimeret til berøring. Du kan trække og vælge flere apps, filer (mere i et øjeblik), flytte dem rundt sammen, og endda træk og slip tekstblokke, billeder eller data fra en app til en anden.

Dette er fantastisk funktion i iOS 11 og det virker ganske godt. De fulde træk og slip-funktioner er til rådighed for iPad i særdeleshed, og selvom det i øjeblikket er muligt at bruge mange af dem på iPhone, er der mumler, at nogle af drag og slip-funktionerne vil blive fjernet fra iPhone og være iPad-eksklusive. Lad os håbe det bedste af touch-baserede træk og slip kommer til iPhone også ...

3: Apple Pay Per Person-Betalinger

Apple Pay giver dig mulighed for at sende person-til-person-betalinger direkte fra iMessage. Skal du sende din ven $ 20 til din opdeling af en middag? Ingen sved, du kan gøre det direkte i en besked.

Dette skal fungere ligner, hvordan PayPal eller Venmo fungerer, bortset fra at det vil være indbygget i appen Messages og sandsynligvis kun begrænset mellem Apple-kunder.

4: Live-billeder får lang eksponeringsevne og looping

Lang eksponering fotografering indebærer at lukke en lukker åben for et stykke tid og anses generelt for at være en avanceret fotografisk færdighed - men nu vil Live Photos bruge indbyggede algoritmer til nemt at skabe lange eksponeringer. Dette er perfekt til billeder af ting som vandstrømning, eller noget fremskyndende, og det giver den pæne, bløde lange eksponeringseffekt.

Live-billeder får også mulighed for kontinuerligt at løbe et billede taget med funktionen (stadig ingen GIF-output mulighed dog, så du skal konvertere live-fotos til gifs alene).

5: Forstyr ikke under kørslen

Hvor ofte er det, at en ny telefonfunktion kunne redde liv? Forstyr ikke, mens kørsel er muligvis en af ​​de sjældne funktioner, når den aktiveres, sverger den iPhone-skærmen og forhindrer meddelelser i at blive vist under kørslen. Der er en automatisk responder til at svare automatisk på meddelelser med en "Jeg kører lige nu" besked også, så du behøver ikke bekymre dig om at shunning folk.

Selvfølgelig kan nødsituationer og specielle personer undtages ved at lade dem komme ind på den samme slags hvid liste, som den generelle ikke forstyrrer evnen.

Denne funktion kan gøre en stor forskel i førerens sikkerhed og kunne reducere distraheret kørsel, lad os håbe alle andre mobiltelefoner vedtager en lignende funktion.

6: Noter App Document Scanner

Notes app får en dokument scanner funktion, som lader dig scanne dokumenter ved hjælp af iOS enhed kamera. De scannede dokumenter gemmes derefter i Notes-appen, og de kan redigeres, refereres, ændres eller holdes til senere, hvor de er let.

Denne fremragende funktion opfører sig som tredjeparts apps som Scanner Pro og er rigtig flot til så mange brugssager, både personlige og professionelle.

7: Redesignet Control Center

Kontrolcenter bliver redesignet og et helt nyt udseende, hvilket er rart, men den større fordel er, at det nye Kontrolcenter giver mulighed for tilpasninger. Det betyder, at du kan sætte funktioner, du ofte bruger i Control Center, samtidig med at du smider de ting, du ikke gør.

8: Filer til iOS

iOS 11 får en Files-app, som lige som det lyder, giver dig direkte adgang til iOS til et filsystem af sorter. Det er ikke helt som Finder på Mac, men det gør det muligt for dig at få adgang til og interagere med filer direkte, omdøbe filer og mapper, oprette nye mapper, tag filer, få adgang til tredjeparts cloud services og endda træk og slip for at flytte filer og mapper rundt også. Det er alle optimeret godt til berøring også.

For dem, der længes efter et filsystem og filadgang i iOS, og som fandt iCloud Drive for at være utilstrækkelige, vil appen Files næsten helt sikkert opfylde deres behov.

9: One Handed Keyboard

iOS 11 får en håndholdt tastaturmulighed, som skifter nøglerne til venstre eller højre side af skærmen, når den aktiveres.

Dette er perfekt til brugere af de større skærm iPhones, der har svært ved at sms eller skrive enhånds, da det gør nøglerne meget nemmere at nå med en enkelt hånd og med mindre tommelfingerstrækning.

10: Siri får en ny stemme og tekstbaseret grænseflade

Siri får to nye redesignede stemmer, en mand og en kvinde, og de lyder begge rigtig flotte og naturlige. Nye stemmer er pæne og alle, men måske endnu køligere er en valgfri ny tekstbaseret grænseflade til at interagere med Siri. Når den tekstbaserede Siri-grænseflade er aktiveret, kan du skrive en forespørgsel direkte til Siri, når den virtuelle assistent indkaldes.

De nye Siri-stemmer er som standard aktiveret i iOS 11, mens den tekstbaserede Siri-indstilling er en tilgængelighed, der er klart anvendelig og nyttig for mange iPhone- og iPad-ejere.

Åh og Siri kan også gøre live oversættelser til fremmedsprog også, hvor cool er det?

11: Lydstyrkejusteringer blokkerer ikke længere videoer

Når du går for at ændre lydstyrken i iOS, vises volumindikatoren foran og midt på skærmen og forhindrer videoen .... ja ikke mere i iOS 11. Ja dette er ret lille og tilsyneladende ubetydeligt, men det har været en langvarig kæledyrsfejl for mange brugere, der afhjælpes i iOS 11. Nogle gange er de små ting gode forbedringer!

Bemærk: Over billeder er høflighed af Apple og iOS 11 beta preview. Husk, at iOS 11 for øjeblikket er i beta og under udvikling, hvilket betyder, at nogle funktioner, fremtoninger eller andre aspekter kan ændre sig, når den endelige version udgives til offentligheden.

Der er også mange andre små funktioner, forbedringer, ændringer og forbedringer, der kommer til iOS 11. Mens teknisk set alle kan downloade og installere iOS 11 beta lige nu og udforske betaen, er det bedste at vente til efteråret til den endelige version kommer ud for kompatibel iPhone og iPad. Er der nogle særlige nye funktioner, der kommer til iOS 11, som du er begejstret for? Lad os vide i kommentarerne.