Sådan bruges en Vivitar Auto Thyristor 2800 Flash

Vivitar 2800 Auto Thyristor-flash er en manuel flash, der er designet til at blive brugt med 35 mm filmkameraer. Vivitar 2800 affyrer med en intensitet, og du justerer blænden for dine kameraer for at vælge den korrekte eksponering. (Moderne blitz kommunikerer med de kameraer, de er tilsluttet, og bruger kameraets målesystem til at justere deres effekt.) Flashen bruger fire "AA" -batterier og har indgangsstik til en synkroniseringskabel, så kameraet kan bruges eksternt.

Trin 1

Sluk for strømmen til blitzen og det kamera, du bruger, og skub blitzen på kameraets hotsko. Selv om det ikke sker ofte, kan der undertiden være en spændingspip mellem kameraet og flashen, hvis du skubber blitzen på kameraet, når det tændes.

Trin 2

Tænd blitzen og dit kamera. Afhængigt af det kamera, du bruger, skal du indstille eksponeringstilstanden til "Lukkerprioritet" og indstille kameraets lukkerhastighed til 1/125 eller den lukkerhastighed, som dit kamera bruger til at synkronisere med en ekstern flash.

Trin 3

Skub ASA / DIN-vælgeren for at matche hastigheden på den film, der er lagt i kameraet, eller til ISO-indstillingen, hvis du bruger et digitalt kamera.

Trin 4

Skub vælgeren på forsiden af ​​blitzen til den midterste "Hvide" position.

Trin 5

Indstil kameraets blænde, så det svarer til nummeret på F-stop-guiden bag på blitzen.

Trin 6

Vip blitzhovedet mod loftet, når du optager indendørs for at få et mere naturligt lys. Dette er kendt som "Bounce-fotografering" og reducerer de barske skygger forbundet med direkte flashfotografering.

Hold kameraet mod øjet, og tryk på udløseren for at tage billedet.