Sådan finder du en driver til min videokontroller

Videokontrolleren eller videokortet, som det mere almindeligt kaldes, kræver, at en driver kommunikerer korrekt med din computer. En driver er et lille stykke software, der fortæller enheden og computeren, hvordan de skal interagere med hinanden. Hvis dit grafikkort begynder at fungere forkert eller begynder at tilfældigt gå ned, mens du kører programmer eller spil, er driveren sandsynligvis en skyldige. Når du oplever problemer med din installerede videokontroller, er det bedst at bruge Windows Update til at finde den rigtige driver.

Trin 1

Åbn Windows "Start" -menuen, og vælg "Kør" for at åbne dialogboksen Kør. Kør kommandoer kan indtastes direkte i søgefeltet i menuen "Start", hvis du kører Windows Vista eller Windows 7.

Trin 2

Skriv "devmgmt.msc" i dialogboksen Kør, og klik på "OK". Tryk på "Enter", når du har skrevet kommandoen, hvis du skriver den i søgefeltet i menuen "Start" i Windows Vista eller Windows 7. Dette åbner Windows Enhedshåndtering.

Trin 3

Klik på "Vis" i Enhedshåndterings-menuen, og klik på "Vis efter type." Klik på "Displayadaptere" fra Enhedshåndterings enhedsliste. Højreklik på navnet på din videokontroller, og klik på "Egenskaber" i genvejsmenuen.

Trin 4

Klik på fanen "Driver" i skærmens egenskabsskærm til videokontrolleren. Denne fane viser oplysninger om den aktuelle driver, som grafikkortet bruger. Klik på "Opdater driver", og lad Windows oprette forbindelse til Windows Update for at finde videokortets korrekte driver. Klik på "Næste".

Klik på “Næste”, når driverinstallationsguiden finder den korrekte eller opdaterede driver til din videokontroller. Tillad din computer at gennemføre installationsprocessen, og genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.