Nyd en smuk vanddråber Baggrund

Leder du efter nogle fine, subtile tapet til plads på din enheds baggrund? Hvad med et spin på det klassiske gode gamle vanddråber standard tapet fra vej tilbage i iOS 4?

Nå det er præcis det, som disse læser-leverede billeder med høj opløsning af vanddråber tilbyder, og i en høj opløsning med høj opløsning ser det godt ud som tapet på en iPhone X, iPad Pro, iPhone Plus, iPhone eller endda som skrivebordsbaggrund på en Mac eller Windows-pc.


Vi betjener to versioner af tapetet, den ene er vertikalt orienteret og den anden er horisontalt beskåret bedre egnet til stationære computere (selvom den lodrette orientering fungerer fint på et skrivebord) Klik på miniaturebillederne nedenfor for at starte et nyt vindue med fuld størrelse version.

Den vertikale billedopløsning er 2500 × 3333 pixels:

Den vandrette billedopløsning er 2600 × 1825 pixels:

Gem simpelthen billedet til din enhed eller filsystem, og indstil det som dit tapet og nyd det! På iPhone og iPad kan du indstille ethvert billede som dit tapet via Photos-appen eller i indstillingerne App, og på Mac'en kan du indstille et skrivebordsbaggrund direkte fra Safari eller ved at gemme det lokalt og derefter indstille det som baggrundsbillede fra filsystemet eller Systemindstillinger.

Og hvis dette billede ikke flyder din tapetbåd af nogen grund, så gennemse vores mange tapetindlæg her, og du er sikker på at finde noget, der vil.

Tak for at sende disse flotte billeder og dele dem med os Gabriel!