Sådan tilsluttes Wii med Comcast

Comcast er en af ​​USAs førende internetudbydere. Da Nintendo Wii har indbygget trådløs kapacitet, er den let kompatibel med en Comcast internetforbindelse med tilføjelsen af ​​en simpel trådløs router. Hele konfigurationsprocessen tager et par korte minutter og er meget pålidelig, når den først er tilsluttet.

En anden mulighed er at købe Wii LAN-tilbehør, der opretter forbindelse direkte til Comcast-modemet.

Tilslut dit Comcast-kabelmodem til den trådløse router med en Ethernet-ledning. De fleste routere leveres med en Ethernet-ledning. Det ligner et større telefonstik.

Konfigurer dit trådløse hjemmenetværk ved hjælp af routerproducentens vedlagte instruktioner. Mens hver router er forskellig, vil alle kræve, at du navngiver dit netværk og vælger mellem et sikret netværk, der kræver en adgangskode eller et åbent netværk, der ikke gør det. Wii bruger enten.

Tænd for din Wii.

Vælg "Wii" nederst til venstre i hovedmenuen.

Vælg "Wii-indstillinger."

Vælg "Internet" i den anden "Wii-indstillinger" -menu. Den blå pil i den første menu fører dig derhen.

Vælg "Forbindelsesindstillinger."

Vælg en af ​​de tre muligheder for at oprette en ny forbindelse.

Vælg "Trådløs forbindelse."

Vælg "Søg efter et adgangspunkt."

Vælg dit Wi-Fi-hjemmenetværk fra listen over adgangspunkter.

Klik på “OK” for at køre forbindelsestesten. Når denne test er vellykket, får du forbindelse.

Tips

Selvom Nintendo kraftigt foreslår at bruge en Wi-Fi-forbindelse, kan de, der ønsker at bruge en kabelforbindelse, købe Wii LAN-adapteren. Adapteren leveres med detaljerede forbindelsesinstruktioner, men er nem at bruge - tilslut simpelthen Ethernet-kablet fra dit Comcast-modem til Wii-adapteren, derefter adapteren til en Wii USB-port.