Sådan konverteres koaksial til S-video

Video kan leveres til et fjernsyn på mange forskellige måder. Afhængigt af hvilke indgange dit fjernsyn har, og hvor gammel fjernsynet er, skal du muligvis udføre en videokonvertering for at få videoen til at blive vist korrekt på fjernsynet. Hvis du har video, der kommer ind fra koaksial, en radiofrekvent kabeltype, men den eneste indgang, du har, er S-video, et videokabel, skal du køre videoen gennem en slags konverterboks.

Trin 1

Sæt det koaksiale videoindgangskabel i "Video In" koaksialporten på videobåndoptageren eller kabelboksen. Mest sandsynligt kommer dette fra væggen som kabel-tv-indgang. Et koaksialkabel skal sættes i porten og skrues på plads.

Trin 2

Sæt den ene ende af S-videokablet i S-videoens "Video Out" -udgang på videobåndoptageren eller kabelboksen. Sæt den anden ende i fjernsynets S-videoindgang.

Tænd kabelboksen eller videobåndoptageren. Tænd for fjernsynet, og indstil det til den korrekte videoindgangsvisning. Læs dit fjernsyns instruktionsmanual for at lære, hvordan du får dit fjernsyn til at vise S-videoindgangen. Videoen skal vises på fjernsynet.