Sådan oprettes en Steam-avatar

"Steam" er et indholdsleveringssystem udviklet af Valve Corporation. Brugere er repræsenteret af et avatarikon, når de spiller onlinespil, der bruger “Steam” -servere. Avataren "Steam" vises også på brugerens profilside. Brugere har mulighed for at oprette en avatar ved hjælp af et hvilket som helst billede. Billedfilen skal opfylde et størrelseskrav. "Steam" -avatarer kan oprettes med ethvert billedredigeringsprogram.

Åbn dit billedredigeringsprogram. Det betyder ikke noget, hvilket billedredigeringsprogram du bruger til at oprette en avatar. Selv grundlæggende programmer, såsom "Paint", har alle de muligheder, der er nødvendige for denne proces.

Opret et nyt billede.

Tilpas billedet til 184 x 184 opløsning. Næsten alle billedredigeringsprogrammer vil bede dig om at indtaste filopløsningen efter oprettelse af et nyt billede. "Maling" kræver valg af "Attributter ..." i menuen "Billede" for at få adgang til denne mulighed.

Tegn din "Steam" -avatar ved hjælp af billedredigeringsværktøjerne.

Gem dit billede som en .jpg-fil. Denne fil kan uploades til din "Steam" -profil. "Steam" ændrer automatisk billedets størrelse for at oprette alle de avatarbilleder med passende størrelse.

Tips

Du kan oprette og uploade "Steam" -avatarer i enhver opløsning. Oprettelse af et billede med en opløsning på 184 x 184 er den bedste mulighed. Større opløsning reduceres til 184 x 184, når den uploades til brugerens "Steam" -profil. Billeder med større opløsning kan også overstige den maksimale 200 k filstørrelse. Billeder med mindre opløsning ser let slørede ud, når de øges i størrelse med "Steam".

Onlineadfærdskoden "Steam" forbyder brugere at fremstille online-avatarer ved hjælp af intellektuel ejendom, der ejes af andre. Dette inkluderer copyright-, varemærke-, patent- eller forretningshemmelighedsbilleder.