Sådan aktiveres eller deaktiveres "Undgå highways" i Maps til iPhone

IOS Maps-appen har et par tricks op på ærmet, herunder en indstillingsknap, der giver dig mulighed for at få retninger til og fra destinationer, samtidig med at du undgår motorveje og motorveje. Dette er særligt nyttigt for iPhone-brugere, der er afhængige af Maps-appen til retninger og komme rundt, men det fungerer også på iPad.


At få kortretninger, der undgår motorveje, kan være nyttige af mange grunde; Måske kan du ikke lide at køre på motorveje, måske forsøger du at undgå en forudsigelig trafikprop, eller måske vil du bare bruge sideveje og backroads. Uanset grunden, hvis du gerne vil aktivere Maps-funktionen for at undgå motorveje, er det nemt at tænde, og på samme måde, hvis du aktiverede funktionen undgå motorveje på et tidspunkt og nu vil deaktivere det, er det lige så let at dreje funktionen slukker igen.

"Avoid highways" Maps bytter kræver en moderne version af iOS, hvis du er på en gammel version af systemsoftware, du skal opdatere for at have en sådan funktion.

Sådan tænder eller slukker du "Undgå highways" i Maps for iOS

"Avoid Highways" -funktionen er tilgængelig sammen med en separat mulighed for at undgå afgifter i Maps for iOS. Du kan skifte hver enkelt til eller fra individuelt på en hvilken som helst iPhone eller iPad:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på din iPhone eller iPad
  2. Gå til "Kort" og tryk derefter på "Kørsel & Navigation"
  3. Se efter "Undgå" sektionen og skift kontakten ved siden af ​​"Highways"
    • Hvis "Highways" -knappen er aktiveret, vil Maps undgå eventuelle motorveje
    • Hvis "Highways" -knappen er deaktiveret (standard), vil Maps bruge motorveje som normalt

  4. Exit Settings og returner til Maps for at dine ændringer træder i kraft i det næste sæt retninger

Du kan bekræfte, at ændringen er foretaget ved at få Maps-anvisninger til et sted, der kræver brug af en motorvej.

Ændringen går også igennem til sving-for-sving stemme navigations retninger initieret af Siri på iPhone.

Debatabelt kan det være mere nyttigt at få indstillingerne til at skifte motorveje (og vejafgifter) direkte i Maps-appen, men i øjeblikket skal du gå indstillingerne for at skifte funktionerne fra eller til, som du finder passende.

Maps-appen til iOS har mange interessante funktioner, du kan nemt tilføje stopper til mad og gas på en road trip, se vejret direkte i Maps-appen for destinationer, vis GPS koordinater for placeringer, indtast GPS koordinater for placeringer, markere og del bestemte steder, få retninger via transit, og meget mere.

Det er værd at påpege, at nogle brugere måske er fristet til at bruge funktionen "Undgå highways" for at undgå trafikproblemer, men forvent ikke, at det fungerer ganske godt som noget som Waze eller en anden app, der er dedikeret specifikt til det formål. Så selvom det ikke kan undgå trafik, vil det undgå motorveje, mens hvis du vil undgå begge (eller bare trafik), kan du være bedre at prøve en app som Waze for iPhone til et sådant formål.

Glade rejser! Og hvis du har en særlig oplevelse med funktionen "undgå motorveje" i IOS Maps, kan du dele dem i kommentarerne nedenfor.