Sådan slettes ting på et avanceret kort til Pokemon

Elementer, du har brug for

  • Advance Map-program

  • Pokemon ROM

Blivende designere kan bruge Advance Map-editoren til Pokemon-serien til at oprette deres egne kort og begivenheder til spillet. Dette program er tilgængeligt online til download og bruger ROM'er fra Pokemon-spil som udgangspunkt for kort. Du kan tilføje forskellige dele til hvert kort fra objekter til tegn til Pokemon. Hvis du laver en fejl eller har brug for at fjerne aspekter af dit kort, kan du slette disse objekter med metoder, der er forskellige for hvert aspekt af kortet.

Sletning af forhindringer og kortområder

Åbn det kort, du vil slette forhindringer fra. Tilgængelige kort findes på venstre side af Advanced Map-editoren. Klik på kortet for at indlæse det i fremviseren til højre.

Vælg den mørkeblå blok i øverste venstre hjørne af blokværktøjslinjen. Værktøjslinjen er placeret på højre side af skærmen.

Klik med musen over det objekt eller område, du vil slette. Hvert område, du klikker på, bliver mørkeblåt og signaliserer, at objektet eller området er slettet.

Klik på "Bevægelsestilladelse" fra værktøjslinjen øverst i kortvisningen. Tal og bogstaver vises på dit kort.

Vælg "C" fra de tal og bogstaver, der er anført i højre side af fremviseren, hvor blokværktøjslinjen plejede at være. “C” repræsenterer et område, som et tegn kan passere igennem. Klik på det slettede område for at ændre værdien til “C.” Området er nu åbent og klar til at blive genopbygget eller efterladt slettet.

Sletning af Pokemon

Start det kort, du vil slette vild Pokemon fra. Klik på fanen "Wild Pokemon View" fra topmenuen.

Klik på feltet ud for "Type" for at se, hvilken Pokemon der vises i området. Pokémon, der vises i græsset, vandet eller træerne eller gennem fiskeri, vises på listen.

Vælg rullelisten med navnet på den Pokemon, du vil slette. Rul til toppen af ​​feltet, og vælg "Vælg venligst." Dette fjerner Pokemon fra området.

Klik på "Gem" for at opdatere Pokemon-dataene for kortet.

Sletning af begivenheder

Åbn det kort, du vil slette begivenheder fra. Begivenheder er mennesker, tegn og kæder, som spillerens karakter kan interagere med.

Klik på "Begivenhedsvisning" fra den øverste værktøjslinje over kortvisningen.

Rul ned til "Event Manager" i højre side af skærmen. Bemærk, at der vil være numre opført ud for "Antallet af mennesker", "Antallet af vejskilte", "Antallet af kæde" og "Antallet af manuskripter."

Klik på pil ned ved siden af ​​nummeret for at slette begivenheder fra kortet. Hvis der er flere begivenheder af en type, kan du ikke kontrollere, hvilken begivenhed der slettes.

Advarsler

Download kun Pokemon ROM'er til spil, du ejer. Download af ROM'er til andre Pokemon-spil er en ulovlig praksis.