Send apps som gaver og tidsplan for leveringsdatoer fra App Store

Evnen til at gave apps har længe eksisteret i App Store, men den forsvandt kortvarigt, inden du igen får en ny oplevelse med en ekstra stor ny funktion. Som 9to5mac bemærkede, kan du nu planlægge leveringsdatoer for de begavede apps, så de automatisk kan leveres på en bestemt dato i fremtiden. Dette bør gøre ferie og fødselsdagshopping super let for nogle af os, her er hvordan du bruger det, hvis du ikke har før:

  • Åbn App Store og find appen, der skal sendes som gave
  • Tryk på ikonet Deling pil i øverste højre hjørne [>]
  • Indtast modtagerens e-mail og dit navn, angiv en besked, hvis det ønskes, og vælg enten at sende gaven "I dag" eller vælg "Anden dato" for at planlægge leveringen
  • Vælg "Udført" for at indstille app-gaven i gang

Din iTunes-konto faktureres for de begavede apps. Fakturering ser ud til at foregå med det samme, som om du købte appen selv, så hvis du planlægger at handle til fødselsdagens fødselsdag næste år, vil du måske huske det.

Ligesom den oprindelige metode, kan du stadig rulle ned i appbeskrivelsen og -gaven derfra, men Metalsheet-metoden er hurtigere. Hvis du prøver funktionen nu, kan du finde det ikke at fungere alle apps endnu, da funktionen propogererer gennem App Store, ved du, at det er tilfældet, fordi knappen Del ikke reagerer. Hvis det er tilfældet, vent et par minutter (eller timer), og det skal fungere som forventet.