Sådan oprettes en Belkin trådløs rejsemus

Belkin Wireless Travel Mouse kan være et aktiv for enhver, der er frustreret over en bærbar pc's touchpad. Du behøver ikke at være en computerekspert for at installere det. Alt hvad du behøver for at konfigurere den trådløse mus er inkluderet i pakken (selv AAA-batterierne). Du kan nemt arbejde rundt om din bærbare computer med få korte trin.

Trin 1

Tag fat i musen i dine hænder. Træk låget væk fra musen for at afsløre batterirummet. Skub det øverste rum op, og isæt de to AAA-batterier. Sæt låget på igen, når du er færdig.

Trin 2

Sæt USB-donglen i en åben port på din computer. Vent til enhedsdriveren downloades automatisk. Et rødt LED-lys begynder at blinke på donglen, hvis alt fungerer korrekt.

Trin 3

Find kontakten "On / Off" nederst til højre på musen. Vend den til "Til".

Synkroniser musen med din computer ved at trykke og holde på "Synkroniser" -knappen i nederste venstre side af musen. Tryk og hold hurtigt på "Synkroniser" -knappen på USB-donglen. Hold begge knapper, indtil det røde LED-lys på donglen begynder at blinke hurtigt. Slip knapperne. Belkin Wireless Travel Mouse er nu klar til brug.