Proxy-websteder, der faktisk fungerer

Proxy-websteder giver internetbrugere mulighed for at gennemse websteder anonymt. Det vil sige, at de websteder, som brugeren besøger, ikke har nogen idé om, hvem brugeren virkelig er. Brugeren opretter forbindelse til et proxy-websted, og proxy-webstedet opretter derefter forbindelse til det ønskede websted og fungerer som en mellemmand. Der er bogstaveligt talt tusindvis af proxyservere; men deres tilslutningsmuligheder og opetid kan være sporadisk. Som et resultat kan det være svært at finde gode proxyservere. Brugere skal anvende websteder med proxylister, der regelmæssigt opdaterer lister over servere, dem der fungerer og dem der ikke gør det.

Freeproxyserver.net

Freeproxyserver.net er en webbaseret proxyserver, der tilbyder både PHP- og CGI-baserede proxyer. Serveren giver brugerne mulighed for at tilpasse forskellige proxy-browsingindstillinger, såsom fjernelse af klientsidescripting, accept af cookies og lagring af dem samt et antal andre interface-muligheder. Tjenesten tilbydes gratis.

Publicproxyservers.com

Publicproxyservers.com er et gratis sted for proxykontrol. De gennemgår og vurderer proxyservere. De promoverer servere baseret på fortjeneste, i modsætning til andre proxysites, der muligvis promoverer betalte proxyservere. Webstedet indeholder simpelthen en omfattende liste over proxysider, der fungerer.

Hidemyass.com

Hidemyass.com tilbyder en grundlæggende gratis proxytjeneste. Via den gratis service fremmer webstedet betalte tjenester og software, der tilbyder ekstra funktion og tilpasning. Dens betalte service tilbyder kryptering, der skjuler de oplysninger, der overføres, selv fra klientens internetudbyder, hvilket gør brugerens browseroplevelse næsten helt anonym.

Youhide.com

Youhide.com er en grundlæggende gratis PHP-baseret proxytjeneste. Da det er PHP og grundlæggende, fungerer kun nogle websteder med tjenesten. Webstedet indeholder reklame, men tjenesten fungerer, omend ikke på alle websteder.

Proxify.com

Proxify.com er et af de mere populære gratis proxysider. Det giver brugeren mulighed for at fjerne cookies og scripts samt annoncer. Derudover giver webstedet brugerne mulighed for at skjule henvisningsoplysninger, kun oprette sideteksten, minimere caching og fjerne sidetitler.

Proxy.org

Proxy.org er en anden gratis tjeneste, der giver brugerne mulighed for at vælge det proxysite, de vil bruge. Proxy.org forbinder derefter brugeren til dette websted. Fordelen er, at proxy.org sikrer, at dets anførte websteder altid er live og fungerer, hvilket minimerer besværet.