IOS 10 Beta 8 Udgivet til Testing

Apple har udgivet nye beta-builds af iOS 10 til brugere indskrevet i udvikler beta og offentlige beta test programmer. Den nyeste udvikler beta af iOS 10 er beta 8, med en samtidig iOS 10 offentlig beta 7 udgivelse også tilgængelig.


Den nye 8. betaversion er ganske lille som en opdatering over luften, hvilket tyder på mindre ændringer i udgivelsen, og skal installeres hurtigt. Brugere, der kører en tidligere iOS 10-build, kan finde de nyeste versioner i afsnittet Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering som sædvanlig.

Beta opdateringer omfatter typisk fejlrettelser og forbedringer af funktioner, men det er også muligt, at denne nye beta indeholder lignende sikkerhedsrettelser som dem, der er udstedt i den iOS 9.3.5 opdaterede version, der netop blev udgivet for alle brugere af iPhone, iPad og iPod touch.

Nogle brugere, der forsøger at installere den nyeste iOS 10 beta, ser, at processen sidder fast på "verificer opdatering" eller en fejlmeddelelse "Kan ikke kontrollere efter opdatering". Begge disse problemer kan typisk løses ved blot at vente et stykke tid og prøve igen, men det kan også være nødvendigt med en genstart.

Separat har Apple udgivet en ny beta-build af tvOS 10 til brugere, der kører beta system software på deres Apple TV.

De endelige versioner af iOS 10, tvOS 10, watchOS 3 og macOS Sierra forventes at blive frigivet i efteråret.