Sådan opdateres Infiniti Navigation

Mange modeller af Infiniti-køretøjer kan udstyres med et NAVTEQ-navigationssystem, der giver sving-for-sving-retninger til næsten enhver nordamerikansk destination. Infiniti-navigationssystemer tilbyder også en interessepunktsdatabase, der hjælper bilister med at finde butikker, hoteller og restauranter. Infiniti frigiver årlige kortopdateringer til sine navigationssystemer, der tilføjer nybyggede veje og seværdigheder. Kortopdateringer til Infiniti-køretøjer kan købes i NAVTEQ onlinebutikken og derefter installeres på navigationsenheden.

Trin 1

Gå til Navigation.com, og klik derefter på "Køb nu" i feltet mærket "Infiniti-købere."

Trin 2

Vælg dit køretøjs årgang og model ved hjælp af menuerne til venstre på siden. Alle tilgængelige kortopdateringer til dit navigationssystem vises.

Trin 3

Vælg kortopdateringen for din region, og klik på "Føj til indkøbskurv" og derefter "Tjek ud". Gennemfør betalingsprocessen. Kortopdateringen sendes til dig på DVD.

Fjern den originale DVD fra dit Infiniti-navigationssystem. Indsæt den nye DVD, og ​​start køretøjet. De opdaterede kort er nu installeret og klar til brug.