Sådan opdateres et Garmin-kort til Kenwood DNX9960

Kenwood DNX9960 er et in-dash navigationssystem, der indeholder sving-for-sving-retninger, indbygget Bluetooth, trafikalarmer og Garmin-kort. Nogle gange frigives opdateringer til Garmin-softwaren, der tilføjer ekstra funktioner eller løser kendte problemer. Før du opdaterer DNX9960 med Garmins nyeste software, er det nødvendigt at opdatere enhedens firmware via Kenwood-webstedet. Herefter kan Garmin-opdateringen downloades og installeres på enheden.

Trin 1

Download DNX9960-firmwareopdateringen fra Kenwood.com. Åbn den downloadede fil. Tilslut en USB-lagerenhed til computeren, og kopier opdateringsfilen til USB-enheden.

Trin 2

Tilslut USB-lagerenheden til DNX9960. Tryk på "Menu" og vælg "Standby". Tryk på "Opsætning", "Software" og "Opdater." Vent cirka tre minutter til opdateringen er afsluttet. Fjern USB-enheden, og nulstil DNX9960.

Trin 3

Gå til Buy.garmin.com, og download softwareopdateringen til DNX9960.

Trin 4

Indsæt et SD-kort i computeren, og opret en mappe på kortet ved at højreklikke på skærmen og vælge "Ny mappe." Navngiv den nye mappe "garmin." Kopier opdateringsfilen til "garmin" -mappen, og fjern derefter kortet fra computeren.

Anbring SD-kortet i kortsporet på DNX9960. Opdateringen skal begynde automatisk. Når opdateringen er færdig, skal du fjerne SD-kortet.