Sådan laver du en fotobog med Photoshop CS

Mange mennesker kan lide at dele de fotos, de tager med andre. En måde at gøre dette på, som også giver dig mulighed for at tjene penge på dit arbejde, er at oprette en fotobog. En fotobog er en gruppe af dine fotos arrangeret på siderne i en bog med beskrivende eller ledsagende tekst. Denne fotobog kan derefter indlæses på et on-demand udgivelseswebsted til salg. Du har måske troet, at du bliver nødt til at konsultere en professionel for at samle denne bog, men hvis du har adgang til Adobe Photoshop, kan du hurtigt oprette et fotoboglayout af høj kvalitet til dig selv.

Trin 1

Læg de fotos, du vil bruge i din fotobog, på din computer. Du skal overføre dem direkte fra en digital kilde som et kamera eller et SD-kort. Billeder, der scannes ind, vil sandsynligvis have en alt for lav kvalitet til at blive brugt i en bog. Gem alle billederne i en enkelt mappe på din computer.

Trin 2

Skits dine ideer til hver side i din fotobog i en skitsebog, inden du begynder at arbejde i Photoshop. Du vil bestemme layoutet for fotos såvel som tekstindholdet, og hvor det skal placeres.

Trin 3

Åbn Photoshop. Vælg "File" og klik på "New". I den dialogboks, der dukker op, skal du lave den størrelse, som du vil have til bogsiderne. Navngiv dokumentet "side 1", skift opløsningen til 300, og klik på "OK".

Trin 4

Vælg "File" i menuen, og klik på "Open". I den dialogboks, der vises, skal du gennemse det første billede og åbne det. Brug derefter funktionerne "Kopier" og "Indsæt" under "Rediger" for at placere det i dokumentet "side 1". Gentag dette trin for at tilføje alle billederne til siden.

Trin 5

Vælg "Tekst" -værktøjet, og brug det til at tilføje den ønskede tekst til siden og placere den der, hvor du vil have den i forhold til billederne. Vælg "File" og klik på "Save".

Trin 6

Gentag trin 3 til 5 for at oprette de andre sider i din bog i rækkefølge.

Vælg "File", derefter "Automate", og klik på "PDF." I de dialogbokse, der vises, skal du vælge de sider, du vil bruge i dit PDF-dokument. Navngiv PDF-filen, og gem den. Du har nu en PDF-fil, som du kan sende til din udgiver.