Sådan modtager du telefonopkald gratis

At kunne foretage og modtage telefonopkald gratis er en fantastisk måde at holde kontakten med venner og familie på. Voice over Internet Protocol --- eller VoIP --- software og tjenester gør det muligt for enhver med en computer, en internetforbindelse og en mikrofon at foretage og modtage gratis telefonopkald direkte fra deres pc'er, hvilket omgår behovet for dyre telefontjenesteudbydere. Hvis du og din kontaktkrets alle brugte VoIP, ville ingen af ​​jer nogensinde skulle bekymre sig om at modtage en anden telefonregning igen.

Gratis opkald med iCall

Trin 1

Download og installer iCall-applikationen, et af de mange tilgængelige programmer, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse gratis via VoIP. Med iCall kan du foretage og modtage gratis telefonopkald fra USA og Canada.

Trin 2

Opret en iCall-konto. Du bliver bedt om at gøre dette, når du første gang kører programmets guide. Når du har oprettet din konto, skal du logge på softwaren og konfigurere dine lydindstillinger. Ved "Telefontest" -prompten kan du foretage et testopkald for at sikre, at din lydindgang og output begge fungerer korrekt.

Trin 3

Bemærk din udvidelse. Dette vises under dit brugernavn i iCall-applikationen. En ven eller slægtning skal kende denne udvidelse for at ringe gratis til dig.

Fortæl dine venner og familie, at det eneste, de skal gøre, er at ringe til et af iCalls mange lokale adgangsnumre, når de vil nå dig. De bliver bedt om at indtaste din udvidelse og lytte til en kort reklame, før de tilsluttes direkte til din pc. Telefonopkald, der foretages på denne måde, kan kun vare i fem minutter, hvorefter opkaldet afbrydes. Der er ingen grænser for, hvor mange opkald du kan modtage, så du kan få din ven til at ringe tilbage, lytte til en anden annonce og genoptage din samtale.

Gratis opkald med fløjte

Trin 1

Download og installer Whistle. Opret en konto, når du bliver bedt om det.

Trin 2

Bemærk dit telefonnummer øverst i applikationen. Dette nummer gives af Whistle. Du kan ikke vælge dit eget nummer.

Giv dette nummer til din ven, så han kan ringe til dig fra enhver fastnet, mobiltelefon eller pc. Du skal være online og logget ind på din Whistle-konto for at modtage opkaldet.

Gratis opkald med Skype

Trin 1

Download og installer Skype. Din ven har også brug for Skype, så jer to kan foretage og modtage gratis opkald til hinanden. Skype er gratis og har ingen begrænsninger, når det bruges til at forbinde Skype-brugere.

Trin 2

Opret et brugernavn og en adgangskode, og log derefter ind på din konto.

Lad din ven føje dig til sin venneliste, så han kan ringe til dig, når som helst du begge er logget ind på dine Skype-konti. For at han skal ringe til dig, behøver han kun at dobbeltklikke på dit navn eller højreklikke på det og vælge "Ring op". Modtag opkaldet og tal gratis.