Verifone Nurit 8020 instruktioner

Verifone Nurit 8020 er en håndholdt terminal. Det kan bruges til at give kunder mulighed for at betale med et debet- / kreditkort; da den er trådløs og batteridrevet, har Wi-Fi og GPRS / GSM, letvægts og er kompatibel med alle VISA- og MasterCard-applikationer, så den kan bruges på en række markeder. Den leveres også med en valgfri telefonlineadapter.

Trin 1

Træk forsiden af ​​papirholderdækslet fremad for at frigøre det, løft det op for at åbne det, og læg papirrullen i maskinen. Træk et kort stykke papir ud, luk dækslet og riv det overskydende papir.

Trin 2

Sæt den medfølgende oplader til opladningsstikket i bunden af ​​terminalen. Tilslut opladeren til en strømkilde, og lad enheden oplades.

Trin 3

Tryk på tænd / sluk-knappen, og vent på, at terminalen starter - dette tager cirka 35 sekunder.

Trin 4

Udfør en testtransaktion med dit debet- eller kreditkort. For at gøre dette skal du stryge kortet, indtaste en testværdi og trykke på enter-tasten. Når den første kvittering udskrives, skal du trykke på enter-tasten en gang til for at udskrive en anden kvittering - en til dine optegnelser, en til kunden.

Tryk på den blå tast mærket "F" i slutningen af ​​dagen for at åbne funktionsmenuen. Tryk på "2" for at vælge "Batch Out", og tryk to gange på "Enter" - efter en kort ventetid udskrives en rapport om dagens transaktioner.