Sådan skifter du landet til iTunes & App Store-konti

Landforening med et Apple ID, og ​​dermed App Store og iTunes Store, kan nemt ændres. Dette giver adgang til indhold og apps, der er land- eller regionspecifikke, og det er yderst hjælpsomt til forskellige situationer, hvad enten det gælder rejsende, udlandere eller for alle, der forsøger at se, downloade eller købe varer i et andet land App Store eller Itunes butik. Mens skift er let, er der nogle advarsler at overveje, når du skifter Apple ID-landet.


Hurtig note om skiftende lande: Justering af landesammenslutningen med iTunes vil også ændre landet til App Store og omvendt. Med andre ord, hvis du indstiller landet til at være "USA" eller "Japan" på din iPhone til App Store, vil denne ændring overføre til Apple-id'et til dine andre enheder med samme ID. Det omfatter en Mac, iPad, iPhone, eller hvad du ellers er logget ind med. Grundlæggende stikker landet med Apple ID, husk bare det.

Sådan ændrer du landet, der er associeret med et Apple ID fra iOS

Dette kan gøres fra indstillingerne på en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch:

  • Åbn indstillinger, og gå til "iTunes & App Stores"
  • Tryk på Apple-id'et og indtast det tilknyttede kodeord
  • Vælg "Land / Region" og vælg det nye land for at knytte kontoen sammen med

Bemærk, at hvis du ændrer det land, der er knyttet til et Apple ID, skal du opdatere faktureringsoplysninger, så det svarer til en passende adresse i det nye land. Det kræves, før du kan købe noget fra App Store i New Countries, selvom gavekort fungerer, såfremt de udstedes i det valgte land, og du kan også skifte lande med iTunes-konti, der er opsat uden kredit kort på fil og download kun gratis apps og musik.

Ændring af lande fra iTunes på skrivebordet

Dette vil fungere i iTunes til Mac OS X eller Windows:

  • Start iTunes og gå til iTunes Store
  • Klik på "Konto" og log ind under "Apple ID Summary" vælg "Change Country or Region"
  • Vælg det nye land som ønsket

Igen skal du opdatere faktureringsoplysninger for at være i overensstemmelse med den nye region, hvis du har til hensigt at købe noget.

Vigtige overvejelser for at ændre Country Association of Apple ID's

Nogle apps kan ikke længere opdatere, hvis de var tilgængelige i en App Store-lande og ikke en anden. Det kan afhjælpes ved at ændre landet tilbage til det oprindelige land, der var forbundet med download eller køb.

Du kan ikke skifte lande, hvis du har en resterende iTunes-kontosaldo, og du vil få en besked, der siger "du skal bruge din saldo, før du kan ændre butikker." Denne begrænsning gælder også for konti med en aktiv iTunes-kamp abonnement.