Sådan omdannes en HP-scanning til Word

Hvis du har et papir, du har udskrevet og mistet den originale Word-fil (DOC) til, er det igen en irritation at indtaste stykket. I stedet for at indtaste disse filer igen, er der en lettere måde at konvertere dem til digitale dokumenter. Microsoft Office Document Imaging, der følger med alle versioner af Office, giver dig mulighed for at omdanne udskrevne filer til Microsoft Word-dokumenter ved hjælp af en Hewlett-Packard (HP) -scanner. Dette giver dig mere tid til at forfine dit arbejde i stedet for at spilde tid på at indtaste det igen.

Trin 1

Læg det udskrevne papir i din HP-scanner, og luk låget. Tryk på knappen "Scan". Når den er scannet, skal du bruge HP-scanningssoftwaren til at beskære filen og sørge for, at den vises korrekt på skærmen. Gem filen som en TIFF. Gentag denne proces for hver side i det udskrevne dokument.

Trin 2

Åbn Microsoft Office Document Imaging ved at finde det under "Start", "Alle programmer", "Microsoft Office" og "Microsoft Office Tools." Hvis du ikke har installeret den, skal du placere Microsoft Office-installationsdisken i dit optiske drev. Når installationsvinduet vises, skal du vælge "Tilføj eller fjern funktioner" og derefter vælge "Microsoft Office Document Imaging" under "Office-værktøjer". Vælg "Kør alt fra denne computer", og lad installationen køre.

Trin 3

Tryk på "File" i Microsoft Office Document Imaging, og vælg "Insert File". Vælg TIFF-filen, og tryk på "OK". Gentag dette for hver scannet side.

Trin 4

Tryk på knappen "Send tekst til Word" i værktøjslinjen. Denne knap ligner et stykke papir med Microsoft Word-logoet i midten. Når dialogboksen vises, skal du trykke på "OK". Lad konverteringsprocessen køre. Dette kan tage et stykke tid afhængigt af dokumentets størrelse.

Læs dokumentet, efter det er blevet konverteret til Word. Hvis der er pletter eller klatter på dokumentet, kan der være nogle fejl. Kontroller for fejl, før du gemmer filen.