Hvordan man bliver videospilkritiker

Elementer, du har brug for

  • Konsol til videospil

  • Computer

Når spillere mødes, foruden at spille videospil, er en anden ting, de gør, at tale om videospil. De snakker om spilnyheder, anmeldelser og deler deres meninger om branchen. Nogle gange gør de det, mens de spiller videospil. At blive videospilkritiker er ikke for svagestemte. Det kræver dedikation. Du bliver nødt til at spille spil, du ikke har nogen interesse i.

Start et websted. Det behøver ikke at være lyst til at se ud. Det kan være en blog eller en videoside på Youtube. Find ud af, om du vil lave video- eller tekstinformation.

Spil videospil i udstrakt grad. Spil spil af alle genrer. Spil sport, kamp, ​​action, rollespil og andre.

Læs spilnyheder, anmeldelser, kolonner og alt andet, der relaterer til videospil. Faktisk skal du læse ikke-videospilnyheder og -oplysninger, fordi det vil bringe mere perspektiv i dit arbejde.

Skriv eller optag video. Dæk alle detaljer i de spil, du skriver om. Du ønsker ikke at komme ud som en kritiker, der ikke er kendt. Vær informativ. Indsæt dine oplysninger på dit websted, så andre kan læse dem.

Fremme dit arbejde ved at oprette fansider på sociale netværkssider og sende links til forskellige spilsider og blogs. Netværk, netværk, netværk.

Tips

Gør så meget arbejde som du kan. Hvis du skriver, skal du skrive meget. Hvis du laver videoer, skal du lave en masse. Jo mere du finpudser dit håndværk, jo bedre bliver resultatet.

Advarsler

Prøv ikke at fornærme din fanbase. Du har brug for dem for at blive.