Sådan fanges Son of Zakhaev i Call of Duty 4

I videospillet "Call of Duty 4" er det primære mål med lov II, Mission 14: Faderens synder at fange Zakhaevs søn. Når du spiller som sergent Soap McTavish, skal du og en gruppe marinesoldater og russiske loyalister spore sønnen til den russiske ultranationalistiske leder gennem en skrotplads og pågribe ham for at få information.

Følg strejkeholdet gennem skrothaven forbi et bilvrag. Du vil støde på en dumpster; klatre ovenpå og tag sigte på de to vagter i tårnet, der ligger i skrotgårds sydøstlige region.

Vent på kommandoen fra Price. Når han giver ordren til at tage dem ud, skal du skubbe til de to vagter i tårnet. Når du har fjernet vagterne, skal du støtte strejkeholdet ved at tage andre modsatte kræfter ud med din snigskytteriffel og derefter gå mod spisestuen.

Når du har ryddet spisestuen, skal du kigge på bordene på venstre side af bygningen, hvor du finder en bærbar computer. Sørg for at få fat i denne bærbare computer, inden den næste del af missionen begynder. Der blinker fremad; kontrolleret spil genoptages igen i et tårn.

Når kontrolleret spil genoptages, vil du se to kanoner på jorden; tag fat i dem og afvente fjendens styrkers ankomst. Start bagholdet, når ordren er givet. Koncentrer dig om fjender nedenfor. Zakhaevs søn vil være inde i jeepen, så sørg for ikke at skyde på den. At dræbe ham vil resultere i en automatisk mislykket mission. Denne del af missionen ender med at tårnet sprænges i luften.

Begynd at følge Zakhaevs søn tilbage gennem affaldshaven. Tilbage omkring bilerne og hold dig til højre for busserne. Du vil blive konfronteret med en hund; skyde det og vedligeholde din forfølgelse af Zakhaevs søn. Fortsæt med at løbe, indtil du ankommer til en asfalteret vej, der fører nordpå.

Kig efter en bygning på din højre side. Gå ind i denne bygning og fjern soldaterne bag barrikaderne. Når du har dræbt disse soldater, kan du udløse det næste kontrolpunkt ved at løbe til væggen i den næste bygning. Find holdkammeraterne Gaz og Griggs, og følg dem ind i gyden.

Åben ild mod soldaterne bag hegnet i gyden. Når disse fjender er blevet elimineret, skal du køre mod øst (gå forbi lossepladsen) og derefter nordpå. Gå op ad trappen og hjælp holdet med at få kontrol over skrothaven fra dette område ved hjælp af din snigskytteriffel, hvis det er muligt. Du kan også finde den næste bærbare computer her. Når du har hentet det, skal du gå ned ad trappen og gå tilbage rundt om bygningerne (mod nordvest). Gå videre og skyder mod fjendens styrker, indtil du når et sæt stentrapper.

Gå op ad stentrappen ind på parkeringspladsen. Når du er der, skal du dække maskingeværerne, indtil Blackhawk-helikopteren rydder dem ud for dig. Når kysten er fri, skal du gå ind i bygningen og tage til anden sal. Ryd gulvet, og find den nordlige trappe, som fører til tredje sal.

Find dækning i et af værelserne på 3. sal, mens Blackhawk-helikopteren fortsætter med at udrydde fjendens styrker. Når kysten er fri, skal du tage hen til bygningens tag, hvor du finder Zakhaevs søn.

Tips

Mens du følger disse trin, kan du fuldføre missionen, men Zakhaevs søn bliver faktisk ikke fanget. Efter at han er hjørnet af strejkemagten, vil Zakhaevs søn begå selvmord for at undgå fangst. Du kan ikke undgå dette resultat.