Udpak Installer og Pakkefiler i Mac OS X nemt med Pacifist

Pacifist er et kraftfuldt Mac OS X-værktøj, der giver dig fuld adgang til pakke- og installationsfiler og deres indhold uden at køre installationsprogrammet selv. Med Pacifist kan du åbne installationsprogrammer og diskbilleder, finde ud af, hvad der findes i dem, opdage, hvad der skal installeres, og hvor og bedst af alt udtrække enkelte apps, filer og mapper direkte ud af dem.


Beyond pakke (.pkg) filer vil Pacifist også læse og udtrække fra .dmg, .pkg, .zip, .tar, .tar.gz, .tar.bz2, .xar og endda Mac OS X Installer-apps. Der er masser af fejlfinding og trick situationer, hvor dette ville være værdifuldt. For eksempel, hvis du har en installationsfil af OS X eller en dmg, du vil udforske og udtrække filer fra, kan du nemt gøre det.

  • Download Pacifist gratis fra udvikleren

Pacifist er gratis at downloade som shareware, og det er værd at $ 20 at tilføje til et avanceret Mac-bruger værktøjssæt. Pacifist er kompatibel med OS X Yosemite, OS X Mavericks, og næsten alle andre versioner af OS X, skal du bare downloade den version, der passer til din udgivelse. Der er også et Quick Look-plugin, som du kan installere, hvilket er virkelig praktisk, hvis du bruger værktøjet til at gennemse pakkeformater ofte.

Faktisk browsing gennem pakkefiler og installationsprogrammer er meget enkel. Alt du skal gøre er at trække og slippe en kompatibel fil i Pacifist-applikationen (eller apps-ikonet i Dock), og gennemse indholdet som om det var en del af en fil system, der strækker sig gennem mapper, visning af filer og, hvis du har brug for det, at udtrække data.

Til uformelle brugere kan du måske huske at nogle af funktionerne i Pacifist allerede er bundet til OS X, om end på et mere begrænset grundlag. OS X Installer har en lidt brugt evne til at se, hvad og hvor filer skal installeres, og kommandolinjeværktøjet pkgutil lader dig udtrække indholdet af .pkg-filer, men er heller ikke så fulde som Pacifist, og bestemt ikke så brugervenligt eller som fleksibel.

Vi brugte dette til at køre den gamle version af Preview i OS X Lion, på trods af ikke at have Snow Leopard faktisk installeret overalt. Hvis du har en Mac OS X Snow Leopard DVD, der ligger omkring dig, kan du bruge Pacifist til at udtrække Preview.app og nødvendige filer fra OS X 10.6-installationsprogrammet uden at køre igennem selve OS-installationen. Det ville have været umuligt uden Pacifist.