Sådan scannes fotos til et lysbilledshow

Oprettelse af et lysbilledshow med fotos af ferier eller specielle begivenheder er en fantastisk måde at dele disse minder med familie og venner. Selvom det er let at medtage billeder taget med et digitalt kamera i dit lysbilledshow, har du muligvis også papirkopiefotoer, som du ønsker at medtage, som du kan føje til dit lysbilledshow med en scanner.

Trin 1

Brug USB-ledningen til at slutte din scanner til din computer ved at slutte den ene ende til USB-porte i begge enheder. Tænd din computer og scanner.

Trin 2

Gå til "Start", og klik derefter på "Denne computer." En liste over drev, der i øjeblikket bruger USB-porte, vises, inklusive din scanner. Højreklik på fanen på din scanner, og klik derefter på "Scan". Du kan vælge, hvilket program du vil bruge til at scanne dine fotos, hvor Camera Wizard og Microsoft Scanner er de mest almindelige.

Trin 3

Vælg den type scanning, du ønsker, alt efter om du har farver eller sort / hvide billeder. Placer det første foto i din scanner med forsiden nedad, og luk låget.

Trin 4

Klik på "Preview" for at se dit billede. I dette vindue kan du om nødvendigt beskære dit billede ved at klikke og trække de stiplede linjer ind eller ud.

Trin 5

Klik på "Næste", og navngiv dit billede. Sørg for at gemme billedet som en JPG-fil. Gem billedet i en ny mappe kun til dine lysbilledshowfotos. Klik på "Finish", og gentag derefter processen med dine resterende fotos.

Trin 6

Åbn Movie Maker eller dit valgte program til oprettelse af et lysbilledshow (Movie Maker leveres med de fleste pc'er. Se downloadlinket i Ressourcer, hvis du ikke har det). Gå til "Billeder" og find den mappe, du oprettede med dine scannede fotos, og klik derefter på "Importer".

Trin 7

Klik og træk dine fotos rundt om diasshowets tidslinje i den rækkefølge, du vil have dem vist. Klik på "Tekst" for at tilføje billedtekster og etiketter til hvert foto, hvis du ønsker det. Højreklik på hvert foto, og indtast det antal sekunder, du vil have det vist. Hvis tiden vil være den samme for alle fotos, skal du klikke på "Anvend på alle".

Gå til "File", "Save As", navngiv dit lysbilledshow, og klik derefter på "Save".