Sådan laver du et nåle mønster

Elementer, du har brug for

  • Internetadgang

  • Digital fil af et foto eller billede for at oprette mønsteret

  • Printer

Måske vil du overraske et lykkeligt par ved at oprette en håndlavet bryllupsgave. Lav et mønster og kryds sy en pude ved hjælp af et digitalt print af deres forlovelsesfoto. Måske kender du en fremtidig mor, der planlægger et børnehave med tema. Opret et koordinerende stykke vægkunst med et billede fra din pc. Bliv smidig denne høytid og sy en vinterscene eller julemanden på et sæt strømper til din kappe. Dine muligheder er kun begrænset af din fantasi.

Log ind på www.pic2point.com.

Upload det foto eller billede, du ønsker, ved at klikke på knappen "Vælg fil", find billedet på din computer, vælg det og klik derefter på knappen, der siger '' Upload. ''

Angiv antallet af farver, du gerne vil bruge (fra to til 32), trådantalet på dit design (fra otte til 24) og bredden af ​​dit lærred i inches (fra 4 til 36), eller bare hold figurerne anbefalet af webstedet.

Klik på knappen, der siger "Klik for at få vist" for at få en gengivelse af dit billede i nålen med de indstillinger, du har angivet. Brug musen til at justere indstillingerne, hvis du vil foretage ændringer.

Klik på "Opret mønster" for at oprette et PDF-billede af mønsteret med de specifikationer, du har lavet.

Klik på teksten "Download eller se dit mønster" for at åbne PDF-filen, eller højreklik på teksten for at gemme filen på din computer.

Udskriv mønsteret. Du vil bemærke, at forsiden er en guide til de tråde, du skal bruge i dit design (farvenavne, eksempler og kodenumre er angivet) plus en farvetast, der skal bruges, når du syr dit design.