Omdøb bogmærker i Safari hurtigt via favoritlinjen i OS X

Safari Bogmærker som standard til at gemme deres navne som titlen på en webside eller et websted. Det betyder, at hvis et websted har en lang titel, vil bogmærkenavnet være lige så længe. For at få adgang til bogmærker via Bogmærke-menuen, der ikke er for stor af en aftale, men når du bruger Safari Favorites Bar, bliver lange navne afkortet og ofte meningsløse. Dermed kan omdøbe dem være en god idé.


I stedet for at gå gennem bogmærkeeditoren for at ændre navnet på bogmærket, kan du hurtigt omdøbe dine Safari-bogmærker ved at bruge et klik-trick inden for Safari-favoritterne .

  1. Vis bogmærker / Favoritter-linjen, hvis den ikke allerede er synlig ved at trykke på Command + Shift + B
  2. Klik og hold på en favorit / bogmærke for at omdøbe den, skriv bare det nye navn og tryk på Retur-tasten for at gemme ændringen

Du skal klikke og holde nede for at omdøbe favoritten, blot klikke på den åbner webadressen og indlæser websiden.

Navnet på favorit vil fremhæve, hvilket angiver, at det er klar til at blive ændret til det, du vil have det til at sige. I dette eksempel fjernede vi simpelthen ".com" fra "OSXDaily.com":

Dette opfører sig som at omdøbe en fil i OS X gennem Finder-filsystemet med et klik og svømmer.

Du finder det omdøbte bogmærke synkroniseres automatisk med det nye navn, forudsat at du bruger funktionen Safari-bogmærkesynkronisering i iOS, OS X eller Windows. Bemærk, at de omdøbte bogmærker og favoritter ikke omdøber et hjemmeskærmbogmærke i iOS, selvom det overføres til Safari-nyhedsfavoritten.

Dette skal fungere i næsten enhver version af Safari til Mac OS X (eller måske endda Windows, selvom vi ikke kan bekræfte det), men det virker ikke i bogmærkebjælken i iOS Safari.

Tak til Romu for det store tip, hvis du har nogle tricks eller tips, skal du sørge for at lade os vide!