Sådan overføres hjemopkald til en mobiltelefon

Hvis du venter på et vigtigt opkald, men du har ærinder at køre, kan du vælge at videresende dine hjemmekald til din mobiltelefon. Viderestilling af dine hjemmeopkald giver dig mulighed for at besvare opkaldet på samme måde som hvis du var på din telefon. Det kræver dog, at du har en videresendelsestjeneste på din konto. Hvis du ikke har en videresendelsestjeneste, skal du kontakte din hjemmetelefonudbyder og få en tilføjet.

Trin 1

Ring "* 72" eller "72 #" på din hjemmetelefon og "1172" på en roterende telefon. Lyt efter klartonen.

Trin 2

Indtast dit mobiltelefonnummer og lyt efter en række toner efterfulgt af ring. Dette indikerer, at du har videresendt dit nummer.

Trin 3

Svar på din mobiltelefon, når den ringer. Dette aktiverer det ventende opkald på din linje. Hvis linjen på din mobiltelefon er optaget, eller du ikke er i stand til at besvare opkaldet, skal du gentage trin 1 og 2 for at konfigurere viderestilling af opkald uden at skulle svare på din mobiltelefon.

Sluk viderestilling af opkald ved at ringe "* 73" eller "73 #" på din hjemmetelefon og "1173" på en roterende telefon. Lyt efter serien af ​​toner for at bekræfte, at din viderestilling er slået fra.