Sådan får du trådløst internet overalt fra satellitter

Du kan få en trådløs internetforbindelse fra (næsten) overalt ved hjælp af teknologi svarende til, hvad din mobiltelefon bruger, 3G. 3G står for tredje generation af trådløs mobilteknologi. Denne teknologi gør det muligt for telefoner og enheder, der er tilsluttet dem, at have højhastighedsinternetadgang og videotelefonefunktioner. Du bliver nødt til at købe et mobilt bredbåndskort, der er kompatibelt med den region, du bor, eller planlægger at rejse til og betale for en forbindelsesplan, der opfylder dine behov. En anden mulighed er at købe en mobil automatisk erhvervelse af satellitantenne, der forbinder direkte til en satellit uden at stole på nogen jordbaseret infrastruktur.

Trin 1

Vælg mellem en telefon eller en bærbar computer. Beslut hvad du har brug for, når du opretter forbindelse til internettet. Hvis du blot vil surfe på Internettet, skal du tjekke din e-mail eller skrive nogle korte indlæg på din blog, du har muligvis det godt med en smartphone. Smarttelefoner giver nogle af de funktioner, vi forbinder med computere. Hvis dette er tilfældet, skal du bare købe en smartphone, der passer til dine behov, og købe en 3G-telefonplan. Hvis du beslutter, at du har brug for en computer, skal du finde ud af, om din computer har et indbygget 3G mobilt bredbåndsmodem.

Trin 2

Køb et 3G-bredbåndsmodem. Hvis det ikke er inkluderet i din computer, kan du købe en USB-bærbar pc-stick til alt fra $ 20 til $ 50. Hvis du køber det fra en udbyder af trådløse telefoner, kan du ofte få gratis online-tid inkluderet i prisen.

Trin 3

Vælg en udbyder af trådløs telefonforbindelse. Det er vigtigt, at du kontrollerer dækningen af ​​det netværk, du vælger. Nogle placeringer har dårlig eller ingen 3G-adgang. Forbindelsesomkostninger for større mobile bredbåndsudbydere i USA som Verizon og T-Mobile starter omkring $ 25. Hvis du planlægger at rejse, skal du kontakte din udbyder, så fortæller de dig, hvilke virksomheder de kan tilslutte dig i det land, du besøger. Denne tjeneste kaldes roaming og giver dig mulighed for at bruge netværk fra lokale 3G-udbydere.

Køb et mobilt automatisk anskaffelses-satellitantenne-system. Brug af et 3G-trådløst internetmodem eller en telefon er nok for de fleste brugere. Men hvis du har brug for internetadgang overalt og ikke ønsker at stole på jordbaseret infrastruktur, har du brug for din egen satellitantenne. Disse systemer giver hurtig internetadgang overalt i verden undtagen nord- og sydpolen. Med et tryk på en knap foldes antennen ud og finder automatisk den rette satellit og giver forbindelsen. Forskellige virksomheder som Inmarsat, Garmin, Globalstar og Icom leverer disse tjenester.