Hvordan laver jeg en PDF-fil interaktiv?

Adobes Portable Document Format (PDF) giver brugerne mulighed for at dele todimensionelle dokumenter med fast layout over en bred vifte af platforme og operativsystemer ved hjælp af den gratis Adobe Reader-software. For at oprette, redigere og administrere PDF-filer skal den kommercielle Adobe Acrobat-applikation bruges i stedet. Så længe du har Acrobat installeret på din computer, er det en hurtig og nem proces at tilføje interaktivitet til dit PDF-dokument.

Trin 1

Åbn Adobe Acrobat.

Trin 2

Klik på "File" i den øverste menulinje, og vælg derefter "Open". Find den PDF-fil, du vil åbne, og dobbeltklik derefter på dens ikon.

Trin 3

Klik på "Værktøjer" i den øverste menulinje, og vælg undermenuen "Formularer". Vælg den type interaktivt element, du vil føje til din PDF, ved at vælge den tilsvarende type i undermenuen. Tekstfelter, knapper, lister og signaturfelter er blandt de tilgængelige formularindstillinger. Hvis du vil oprette et link, skal du klikke på "Værktøjer", vælge "Avanceret redigering" og derefter klikke på indstillingen "Linkværktøj".

Trin 4

Klik en gang på din PDF-fil, hold den nede, og træk den for at tegne dit interaktive felt. Slip dit klik, når feltet når den ønskede størrelse.

Trin 5

Angiv egenskaberne for dit interaktive felt (f.eks. Farve, kanttype, synlighed, linkdestination) fra dialogboksen Egenskaber, der vises på skærmen efter frigivelse af dit klik. Klik på knappen "Luk", når du er færdig med dine valg.

Trin 6

Gentag trin 3 til 5 for at oprette yderligere interaktive felter.

Klik på "File" i den øverste menulinje, og vælg derefter "Save". Acrobat gemmer dine ændringer med det samme. Din PDF-fil kan nu ses og interageres med på enhver computer, hvor Adobe Reader-programmet er installeret.