Sådan installeres T1-linjer

En T1-linje bærer 1,544 megabit information mellem to punkter i begge retninger. Anvendelser til T1 inkluderer telefonlinjer, videotransmission og computerforbindelser. Brugen af ​​en bestemt T1-linje afhænger helt af trafikken, der udveksles mellem de to terminaler. T1-linjer løber over kobberkabel, mikrobølgeradio og fiberoptisk kabel. Forbrugere og små virksomheder lejer T1-linjer fra telefonselskaber. Store virksomheder bygger transmissionssystemer, der har flere T1-linjer. For at installere en T1-linje skal du først etablere end-to-end kontinuitet og kende elektroniske installationsprocedurer for kablet til dit specifikke system.

Trin 1

Bestil en T1-linje fra dit telefonselskab. Virksomheden installerer en samtrafikterminal, som du skal forbinde dit udstyr til. Forbindelsespunktet kan være en RJ-45, som er som en almindelig telefontelefon i plast, men bredere med flere ledninger. Men det kan være anderledes afhængigt af telefonselskabet og din applikation.

Trin 2

Installer et stik i begge ender af et kabel for at forbinde T1-ledningen til dit udstyr. Kablet skal have mindst fire ledninger. To af ledningerne forbinder signalet, der kommer fra den modsatte ende til terminalen i din ende. De to andre bærer signalet fra dit udstyr til den modsatte ende. Stikkene i enderne skal være kompatible med både telefonfirmaets stik og dit udstyr. Kablet kan kræve krympning eller lodning. Afhængigt af din applikation skal du muligvis gøre dette i begge ender af T1-linjen.

Sæt stikkene i telefonfirmaets stik og dit udstyr i den ene eller begge ender af dit system afhængigt af din applikation. Tænd for udstyret. Hvis T1-linjen og dit udstyr fungerer, er din T1-linje installeret.