Sådan redigeres pixels i fotos

Næsten enhver form for fotoredigeringssoftware kan redigere enkelt pixels i fotografier, og mens fotoprogrammer i professionel kvalitet giver flere muligheder, når du redigerer billeder, kan pixels redigeres i et almindeligt kunstprogram som Microsoft Paint. Næsten hver pc kommer fra fabrikken med Microsoft Paint allerede installeret. Det sværeste ved redigering af enkelte pixels i et digitalt fotografi er at finde ud af, hvilken farve pixel skal ændres for at holde fotografiet realistisk.

Åbn Microsoft Paint.

Klik på fanen "File" i øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg "Åbn" i rullemenuen.

Vælg det foto, du vil redigere, og dobbeltklik på det. Dette åbner billedet i Paint.

Klik på forstørrelsesglassymbolet fra værktøjslinjen i venstre side af skærmen. Placer feltet over det afsnit af det billede, du vil redigere. Forstør sektionen af ​​billedet, indtil du er så tæt som muligt.

Klik på blyantværktøjet fra værktøjslinjen. Blyanten tegner enkelt pixel prikker. Vælg den rigtige farve, og rediger din fotopixel for pixel.

Tips

Hvis du ikke kan finde en passende farve fra menuen "Farvevalg", skal du vælge værktøjet Vælg farve i sidemenuen (dette værktøj giver dig mulighed for at matche en farve, der allerede er på fotografiet) og eksperimentere med forskellige nuancer nær de besværlige pixels. Dette er den bedste måde at skabe et realistisk udseende på.