Sådan foretages en telefonring uden et indgående opkald

Når du er i en akavet social situation og har brug for at komme væk uden at være uhøflig, kan du bruge din smartphone til at redde dig. Du kan bruge specielle softwareapplikationer på din telefon til at planlægge et falsk indgående opkald. Skærmen på din smartphone viser det indgående opkald, som om det er et rigtigt opkald. Når opkaldet kommer ind, kan du besvare det eller i det mindste foregive at svare og fortsætte en falsk samtale så længe det er nødvendigt.

Trin 1

Få adgang til appbutikken på din smartphone-enhed. Få adgang til iTunes App Store til en iPhone. Få adgang til BlackBerry App World til en BlackBerry. Få adgang til Android Market for en Android-telefon.

Trin 2

Find et program i appbutikken, der giver dig mulighed for at falske indgående opkald. Nogle apps koster dig; andre kan være gratis. Et par af de apps, der giver dig mulighed for at falske indgående opkald er Fake-A-Call, GottaGo og Premium Fake My Call.

Trin 3

Installer et program på din smartphone, der giver dig mulighed for at falske et indgående opkald.

Trin 4

Få adgang til applikationsindstillingerne på din smartphone. For instruktioner om adgang til indstillingerne for applikationen, se applikationsinstruktionerne. Hver app er forskellig.

Trin 5

Konfigurer applikationsindstillingerne for at aktivere dit falske indgående opkald. For eksempel kan du skrive det navn, du vil have vist på telefonens opkalds-id, telefonnummeret og hvor længe, ​​inden opkaldet kommer ind. For eksempel kan du planlægge, at det falske opkald skal aktiveres på 10 sekunder, et minut eller fem minutter .

Læg din telefon væk og opfør dig som om du ikke ved hvad der skal ske. Vent til telefonen ringer.