Afspil musikfiler i Quick Look fra hvor som helst i Mac OS X

Du kan afspille en sang eller en lydfil direkte fra Quick Look-vinduerne i Mac OS X, og det betyder, at musik kan afspilles fra Finder samt Åbn og Gem dialoger, eller hvor som helst du kan bruge funktionen Quick Look.

Brug af Quick Look lyd afspilleren er virkelig ret simpelt:

  • Vælg lydfilen i en dialogboks eller Finder-vindue, og tryk derefter mellemrumstasten (eller Kommando + Y) for at kalde Hurtigt udseende og begynde at afspille sangen / lyden

Når lyden er åbnet og afspillet, kan du også skrubbe rundt i sangen, pause eller dempe lyden, hvilket gør det til en god måde at bladre gennem lyddokumenter.

Jeg nævnte dette kort, når der beskrives et problem, når iTunes ikke afspiller en sang, men det ville spille i Quick Look på Mac, og indså, at mange mennesker måske nu ved, at Quick Look kan også afspille sange og lydfiler.

Jeg bruger det ofte for at se om jeg kan lide en ny sang, der netop er hentet fra en musikblog eller andre steder, da du kan skrubbe gennem sangen og afgøre om det er op til dine præferencer eller ej.

Dette er en fantastisk funktion af Mac OS X, så start med at bruge det! Det virker i enhver version af OS X, der indeholder Quick Look, så du er god til at gå med stort set enhver version.