Verizon iPhone Udgivelsesdato: Tidlig 2011

Ifølge flere store medier vil Verizon begynde at tilbyde iPhone på deres netværk i begyndelsen af ​​2011. Det seneste krav kommer fra den velrenommerede New York Times, som pakker betydeligt mere journalistisk troværdighed end meget af den generelle rygtermølle:

Apple laver nu en version af iPhone 4 til Verins netværk, ifølge en person, der er i direkte kontakt med Apple. Apple og Verizon vil begynde at sælge telefonen i begyndelsen af ​​næste år, sagde personen, som gik ind for at tale på betingelse af anonymitet, fordi planerne skulle fortrolige, og han ønskede ikke at fremmedgøre sine kontakter hos Apple.

New York Times citerer den intense konkurrence fra Google Android som motivation til at bringe iPhone til Verins netværk, ud over at være en forebyggende strejke mod Microsofts kommende Windows Phone 7. Wall Street Journal noterer også den tidlige 2011 Verizon iPhone udgivelsesdato, igen citerer Android vækst som den primære årsag til, at Apple afslutter den langvarige iPhone eksklusivitetsaftale med AT & T.

Blandt rygter om, at den næste iPhone vil bruge 4G LTE-service, var det oprindeligt troede, at Apple ventede på Verizon 4G, før du hentede iPhone til den største mobiludbyder i USA. På dette tidspunkt ser det ud til, at Apple har brug for at stoppe Android-vækst og forudse, at Microsoft vil overvinde ventetiden på Verins 4G LTE-infrastruktur.

Det er stadig ukendt, hvis Verizon iPhone vil være den samme som den eksisterende iPhone 4-model. En tidligere rapport angav, at CDMA iPhone vil have et metallisk kabinet med integreret antenne i stedet for den eksisterende glasbagagede Telefon 4, som har haft nogle velkendte antenne modtagelsesproblemer.