Sådan kopieres en beskyttet cd til ISO

Mange cd'er i dag sælges med beskyttelse installeret på dem for at forhindre folk i at kopiere dem ulovligt. Hvis du køber en cd, har du ret til at tage en sikkerhedskopi af den for at beskytte den originale cd mod ridser eller anden skade. Beskyttelsen på cd'en kan gøre det vanskeligt, hvis du ikke har den rigtige software. Mange virksomheder fremstiller software til at kopiere cd'er, der er beskyttet i ethvert format såsom ISO. Du kan søge på Internettet eller gå til en elektronikbutik for at købe den nødvendige software.

Trin 1

Installer den beskyttede cd-brændingssoftware ved at indsætte disken eller downloade fra Internettet og følge installationsinstruktionerne. Der er mange forskellige programmer, der kan kopiere en beskyttet cd til ISO, såsom ISO Ripper eller IsoBuster

Trin 2

Indsæt den cd, du vil kopiere, til din computer.

Trin 3

Start det program, du har installeret, og følg eventuelle installationsinstruktioner, som f.eks. At vælge, hvor kopierede filer skal skrives. (Sørg for at vælge et sted, du vil huske og være i stand til at finde, så du har adgang til dine nyligt kopierede filer. Det kan være en god idé at oprette en mappe, hvor alle kopier holdes sammen.) Efter installation opretter de fleste programmer en standardmappe i som gemmer kopier.

Trin 4

Kopier din CD til ISO-format. De fleste kopiprogrammer er enkle og kræver, at du blot vælger en kopidestination, hvis det ikke allerede er gjort. Klik på "Kopiér til ISO", når cd'en er indtastet, fordi den automatisk genkender, at der er en cd. IsoBuster fungerer på denne måde; ISO ripper kræver kun, at du åbner "Denne computer", så højreklik på cd-drevet og vælg "Rip ISO-billede."

Lad cd'en være i drevet, og vent på, at programmet fuldfører kopien (der vises en meddelelse, der fortæller dig, når den er færdig). ISO-filen gemmes i den mappe, du oprettede tidligere. Fjern den originale cd fra drevet.