Hvordan man laver bygherrer uden noget tilbage at bygge i "Virtual Villagers 2"

Mesterbyggerne er rygraden i din stamme i "Virtual Villagers 2: The Lost Children." Nogle af spilets gåder kan kun udfyldes af landsbyboere med bygherremagter. Landsbyen har mange opgaver, der øger bygherrens færdigheder, og de er ikke begrænset til byggeprojekter - selv fjernelse af vinstokke vil forbedre landsbyboerens bygningsevner. Hvis du har gennemført alle mulige bygningsrelaterede opgaver i "Virtual Villagers 2", er der stadig måder at træne landsbyboere på som bygherrer, selvom processen tager mere tid.

Klik på en landsbyboer, og tryk på knappen "Detalje". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Bygning" for at indstille det som landsbyboerens foretrukne dygtighed.

Tildel landsbyboere til at reparere alle de færdige hytter, du har bygget, inklusive den der bruges til romantik.

Opret en gryderet ved hjælp af tre urter fra den røde blomst på østsiden af ​​landsbyen nær dæmningen. Giv det til en landsbyboer for at give ham en strøm af energi, der får ham til at øve, hvilket øger hans bygningsevne.

Forøg befolkningen i din landsby for at muliggøre opførelse af yderligere hytter. Lås op for hyttefundamentet ved befolkninger på 13 og 31. Vælg landsbyboere med bygherreuddannelse som forældre - deres børn bliver født med en vis bygningskompetence.

Advarsler

Hvis du ikke har gennemført alle 16 puslespil i "De mistede børn", har du måske gået glip af nogle muligheder for at træne dine landsbyboere som bygherrer. Træk en voksen landsbyboer rundt på øen og noter dig ethvert område, hvor hun viser interesse. Send hende på det sted for at se, om hun går på arbejde - hvis hun ikke gør det, skal du muligvis øge et af dine tekniske niveauer.