Sådan bruges Excel til rapporter om korrigerende handlinger

Brug af Excel til rapporter om afhjælpende handlinger er ønskeligt for mange virksomheder, fordi programmet er tilgængeligt for de fleste og generelt er kendt for at bruge. En korrigerende handling skabelon kan genereres i Excel til dataindtastning. Data, der er indtastet i skabelonformularen, gemmes i en database, der kan bruges til at spore og trendhændelser. Skabeloner kan gemmes på et virksomhedsnetværk for at give adgang til flere brugere. I sådanne tilfælde kan et bestemt niveau af adgangskontrol ønskes for at sikre, at kun passende sektioner redigeres eller ændres, efterhånden som den korrigerende handling skrider frem.

Download og installer guiden Excel-skabeloner, hvis det Excel-program, du bruger, ikke allerede har dette tilføjelsesprogram (se Ressourcer).

Få adgang til skabelonguiden gennem fanen Data i topmenuen.

Sådan bruges Excel til rapporter om korrigerende handlinger

Gå gennem guiden, der bliver bedt om det på skærmen, for at konfigurere formularen til korrigerende handling og forbinde den til en database. Korrigerende handlingers formularindhold kan omfatte en problembeskrivelse, kortvarige og langsigtede korrektioner, udpeget til udfyldelse af rettelserne, ledelsesautorisation og opfølgning. Rapporteringsformularer til afhjælpende handlinger bør konstrueres for at sikre overholdelse af gældende myndighedskrav.

Afslut designet af rapporten om korrigerende handlinger. Forbedr æstetikken ved at tilføje et logo, justere skrifttyper og række / kolonnehøjde.