Sådan oprettes en trefoldig brochure ved hjælp af Publisher

Tredobbelt brochurer bruges af mange virksomheder, skoler og organisationer til at sælge et produkt eller en tjeneste, levere data og statistik eller tilbyde anden information. Brochurer er populære, fordi de bruger farver og billeder sammen med grundlæggende tekst for at fange læsernes opmærksomhed. De er også lette at sende, bære og distribuere. Du kan lave brochurer, der vises polerede og professionelle ved hjælp af Microsoft Publisher.

Trin 1

Start Microsoft Publisher. Klik på "Publikationer til udskrivning" under Ny fra et design "i opgaveruden Ny publikation. Klik på" Brochurer ", og vælg den type tredobbelt brochure, du vil oprette. Klik på den specifikke skabelon, du vil bruge til at åbne den som en ny fil.

Trin 2

Vælg "3-panel" under Sidestørrelse. Vælg det farveskema og det skrifttypeskema, du vil bruge, ved at klikke på indstillinger i opgaveruden.

Trin 3

Klik inde i en pladsholder, der indeholder eksempeltekst. Vælg eksempelteksten ved hjælp af musen, eller tryk på "Ctrl + A" for at vælge den. Skriv over eksempleteksten med den ønskede tekst. Gentag med de resterende pladsholdere. Slet uønskede pladsholdere ved at klikke på rammens kant for at vælge den og trykke på "Slet".

Trin 4

Skift prøvebilleder i skabelonen, hvis det ønskes. Højreklik på et eksempelbillede, og vælg "Skift billede." Vælg "Billede fra fil" for at bruge et billede på din computer, eller vælg "Clip Art" for at finde og indsætte et clipart-billede fra Microsoft-galleriet.

Klik på knappen "Udskriv eksempel" på værktøjslinjen for at se, hvordan din brochure ser ud, når den udskrives. Gem de ændringer, der er foretaget i brochuren. Udskriv ved hjælp af din printer duplex eller tosidet valgmulighed.