Indstil en sang som vækkeurlyd på iPhone, iPad og iPod

Hvis du er træt af de eksisterende vækkeurlyde og ringetoner, kan du nu vælge individuelle sange for at være alarmklokkens lyd afspillet af iPhone, iPad og iPod touch.


Du vil gerne være sikker på at du har sangen til at indstille som din alarm allerede som en del af dit musikbibliotek i iOS. Resten er let, her er hvad du skal gøre:

  • Åbn "Clock" app og tryk på "Alarm"
  • Du kan enten trykke på knappen + for at tilføje en ny alarm, eller tryk på "Rediger" og vælg en eksisterende
  • Tryk på "Sound" og rul til toppen og tryk derefter på "Vælg en sang"
  • Find den sang, du vil have i iTunes musikbibliotek, og tryk på den
  • Tryk på "Tilbage", og tryk derefter på "Gem" for at få sangen, som alarmerne lyder

Du har sikkert bemærket, at hver gang du trykker på en sang, begynder det at spille et eksempel på sangen fra starten, og det er præcis, hvordan sangen vil spille, når alarmen slukker.

Dette er en nem måde at indstille stemningen på for din vågne op, og selvom det ikke nødvendigvis er så gentagne og irriterende, som noget af uret lyder, vil hele sangen afspilles igen, indtil du vågner op og enten skubber iPhone eller tænder alarmen af.

Dette virker det samme i alle versioner af iOS, selvom indstillingerne kan se lidt anderledes ud i iOS 8 vs 6. Også bemærkelsesværdigt at nævne, at ældre versioner af iPad ikke inkluderede en Clock-app overhovedet, så selvfølgelig er denne funktion kun tilgængelig til nyere versioner på iPad hardware, mens iPhone altid har haft Clock og Alarm funktioner.

Tak for tip ideen Nir