Lav en ny mailbesked med en vedhæftet fil ved at trække og slippe i Mac OS X

Sikkert enhver Mac-bruger ved nu ved, at du kan trække og slippe filer direkte i Mail-beskeder for at vedhæfte disse filer til en e-mail, men vidste du, du kan øjeblikkeligt oprette en ny email med en vedhæftet fil ved at trække den pågældende fil til Mail's Dock-ikonet i stedet?


Den måde, det virker på, er så enkelt og intuitivt, det vil højst sandsynligt blive den nye måde, du vedhæfter og sender filer via Mail app i Mac OS X. Hvis du vil prøve det selv, er det her, hvordan det fungerer, at du straks opretter en ny email-besked med en fil vedhæftning, lige fra Finder:

  1. Naviger i Finder til enhver fil eller mappe
  2. Træk en fil direkte i ikonet Mail i Mac OS X Dock

Du får straks en ny tom email-besked med den vedhæftede fil. Hvis Mail-appen ikke er åben, starter appen, og der oprettes en ny tom email med filen som en vedhæftet fil.

Nogle gange er de enkleste tips bedst, og på trods af at du har brugt OS X og Mail app siden 10, 0, har jeg aldrig vidst, at du bare dræber og slipper en fil i Dock-ikonet, og opretter automatisk en ny Mail-besked med filen som en vedhæftet fil. Utroligt nyttigt men simpelt tip fundet på MacGasm, selv om det ikke kræver kommandotasten, som de foreslår.