Sikkerhedsopdatering 2015-001 & Safari 7.1.3 Udgivet til OS X Mavericks & Mountain Lion

Apple har udgivet vigtige sikkerhedsopdateringer til Mac-brugere, der fortsætter med at køre OS X Mavericks (10.9.5) og OS X Mountain Lion (10.8.5). Opdateringerne er udført som "Sikkerhedsopdatering 2015-001" for begge systemversioner og anbefales til alle Mac-brugere, der kører tidligere udgivelser af OS X. Derudover er nye versioner af Safari tilgængelige versioned som Safari 7.1.3, der indeholder fejlopløsninger, stabilitetsforbedringer og sikkerhedsrettelser er Safari-opdateringerne også tilgængelige for både OS X Mavericks og Mountain Lion.

Disse softwareopdateringer ankommer separat fra OS X 10.10.2-opdatering til Mac Yosemite-brugere, men indeholder nogle af de samme sikkerhedsopdateringer.


Mac-brugere, der kører OS X Mavericks og Mountain Lion, kan finde de softwareopdateringer, der er tilgængelige nu fra Mac App Store, og du vil installere dem begge, men vælg ordren, så du kun skal besøge opdateringshåndteringen én gang:

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "Software Update"
  2. Klik for at installere "Safari 7.1.3" først og derefter installere "Sikkerhedsopdatering 2015-001 1.0", sidstnævnte kræver en genstart for at fuldføre opdateringen

På trods af små opdateringer er det altid en god idé at sikkerhedskopiere en Mac, inden du installerer softwareopdateringer. Time Machine er den anbefalede tilgang på grund af det bekvemmelighed.

Disse opdateringer til Safari og OS X Security er tilgængelige som unikke pakker fra den større OS X 10.10.2-opdatering til Mac'er, der kører Yosemite, som også kan installeres. Således, hvis du fortsætter med at holde en Mac på en tidligere udgivelse af OS X uanset årsagen, kan du få de samme sikkerhedsforbedringer uden at skulle opdatere en Mac til den bredere OS X Yosemite software release. For hvor længe Apple vil fortsætte med at frigive supportopdateringer til tidligere OS X-versioner, er det uklart, men Mavericks vil sandsynligvis blive understøttet længere end Mountain Lion.

Derudover er iOS 8.1.3 tilgængelig til iPhone og iPad.