Kan du konvertere digital lyd til RCA?

RCA-lydkabler er de røde og hvide (eller undertiden sorte) ledninger, som du f.eks. Bruger til at slutte din DVD-afspiller til dit fjernsynsapparat; eller din cd-afspiller til din lydmodtager.

Funktioner

RCA-lydkabler er designet til at transmittere analoge lydsignaler fra et medium til et andet. Disse ledninger er ikke designet til at transmittere digitale signaler. Men du kan konvertere digitale lydsignaler til RCA med det rigtige udstyr.

Udstyr

For at konvertere et digitalt lydsignal til et RCA (analogt) signal kan du bruge en "digital til lydkonverter."

Fungere

En digital til lydkonverter er en lille kasse eller adapter, der skaber en gengivelse af dit digitale lydsignal i analog form. Det ligner i konceptet den digital-til-analoge konverterboks, du muligvis bruger på dit fjernsyn siden overgangen til hel-digitalt tv

Andre ledninger

Både koaksiale digitale ledninger og optiske digitale ledninger bruges til at transmittere digitale lydsignaler fra en digital enhed, såsom en CD-afspiller, til en anden medieenhed.

Forbindelse

Den digitale udgang fra din digitale kildeenhed går til den digitale indgang på din digital til lydkonverteradapter. Sæt den ene ende af dine RCA-lydkabler (de røde og hvide ledninger) i udgangene på din adapter; Sæt den anden ende af dine RCA-lydkabler i din analoge modtagerenhed.