Minimal dato, klokkeslæt og dag pauseskærm

For nogle uger siden brød min mikrobølge, som du måske tror, ​​ikke har noget at gøre med ure, men jeg bruger faktisk aldrig mikrobølgeovnen til noget undtagen at kontrollere tiden. Med den kæmpe ur aka mikroovn brudt, jeg satte mig om at finde nogle ur skærmsparere til Mac OS X, så min ubrugte Mac kunne fortælle mig tiden. Den første, jeg kom på tværs af, er den retro-stilede flipklokke-pauseskærm Fliqlo, som jeg virkelig kan lide, men det tæller ikke sekunder, så jeg søgte lidt mere og kom over "I dag", som du kan se på skærmbilledet ovenfor.

Skærmbeskytteren "I dag" tilbyder en dejlig minimalistisk pauseskærm, der giver dig dato, klokkeslæt eller dag, og for den tid det indeholder, omfatter også sekunder. Tilsyneladende var det inspireret af en berømt kunstneres malerier af datoen, men uanset inspirationen resulterede det i et dejligt minimalt ur til din ubrugte Mac-skærm.

I dag er en gratis download og ser godt ud i det er enkelhed, check det ud, hvis du leder efter en flot simpel pauseskærm.

Indstillinger er begrænset af design, du kan justere farve og derefter indstille dato, klokkeslæt eller dag.

Det er alt der er til det, hyggeligt og simpelt. Hvem har brug for et ur, når du har en Mac?