Oversæt Ord og sætninger fra fremmedsprog med iPhone & Word-objektiv

Har du nogensinde været et sted med noget skrevet på et fremmedsprog og spekulerede på, hvad det var sagt på dit eget sprog? Eller har du nogensinde kigget på et tegn, en bog eller en trykt tekst et sted, og ønskede, at du straks kunne oversætte det til det sprog, du selv har valgt? Med din iPhone og den gratis Word Lens-app kan du, og det virker som magi. Ja jeg ved det, der lyder som hyperbolle, men Word Lens er virkelig imponerende, og ingen mængde skærmbilleder eller video gør app retfærdighed, du skal virkelig se det selv.

Word-objektiv er utrolig nemt at bruge, og det virker på enhver iPhone, iPad eller iPod touch med et kamera. Her er hvad du vil gøre for at se, hvordan det virker:

  1. Få Word Lens fri fra App Store, og start derefter appen på iPhone, iPad eller iPod touch
  2. Tryk på den øverste tekst for at downloade den oversættelsespakke, du vil oversætte til - disse er alle gratis (tak Google!)
  3. Peg kameraet på teksten for at konvertere, og som magisk, oversætter teksten live og umiddelbart på skærmen til det sprog, der blev valgt

Husk tidligere da jeg sagde det virker som magi? Det gør det virkelig, jeg anbefaler stærkt at prøve det selv, men de animerede gif- og skærmbilleder nedenfor giver en generel ide om hvad man kan forvente. I det øjeblik, hvor iOS-kameraet peger mod ord eller tekst, begynder oversættelsen, holder kameraet stabilt og det afsluttes. Denne korte video viser effekten:

Du vil bemærke i videoen, at når kameraet bevæger sig fra den trykte pjecetekst over et tastatur, tager tegngenkendelse kort nogle få tastatursymboler og fortolker dem som ord, men retter sig selv og ændrer bare den korrekte tastaturtekst.

(Her er en kortere version som et animeret gif, hvis videoen ovenfor ikke virker):

Word Lens-effekten er ligesom at have magiske beskyttelsesbriller, der oversætter fremmedsprog til dig, og tager alt, der er skrevet og synligt fra kameraet, fra et understøttet sprog til et andet og tilbage igen. Fordi Word Lens bruger tegngennemgang, bruges den bedst til trykt tekst af en slags, hvad enten det er en bog, pjece, magasin, flyer, vejskilt, digital højskærms-skærm (måske endda udenlandske apps?) Eller hvad som helst andet.

Word Lens understøtter for øjeblikket følgende oversættelse af fremmedsprog, der er tilgængelig via appen:

  • Engelsk til og fra spansk
  • Engelsk til og fra russisk
  • Engelsk til og fra portugisisk
  • Engelsk til og fra italiensk
  • Engelsk til og fra fransk
  • Engelsk til og fra tysk

Hver ekstra sprogpakke er tilgængelig som gratis ekstra download (det siger køb, men prisen er $ 0 fra App Store, men du skal alligevel logge ind på dit Apple ID). Så oplad din iPhone, iPad eller iPod touch, og ram den vej eller bøger, denne app er fantastisk!

Word-objektiv er så sejt, at Apple valgte at indstille den i "Kraftfuld" iPhone-reklame et stykke tid tilbage. Og godt for os alle forbrugere, meget snart efter at den kommercielle løb, var Word Lens-appen købt af Google, som gjorde appen til en helt gratis download.

Uanset om du planlægger at rejse, lære et fremmedsprog eller bare nysgerrig på, hvad nogle tegn siger eller vil sige på et andet sprog, tag Word Lens, og du har en øjeblikkelig visuel oversætter i lommen. Hvis du er på vej i udlandet eller i klasseværelset, skal du ikke forlade hjemmet uden det!