Sådan tilsluttes et sikkerhedskopikamera til din pc

Mange køretøjer har begrænset udsyn fra bagruden, så det er fornuftigt at bruge et backupkamera til bil for at forhindre ulykker, når man prøver at parkere parallelt eller udføre andre avancerede køremanøvrer. Når du ikke længere har brug for kameraet til din bil, kan tilslutning af backup-kameraet til din pc gøre en god sekundær brug af enheden.

Trin 1

Fjern backupkameraet til bilen, hvis det ikke allerede er frakoblet. Skærmen til kameraet vil typisk blive tilsluttet bilens dash, mens selve kameraet typisk er monteret bag på bilen eller på den bageste kofanger. Tag blot kablerne ud af instrumentbrættet for at afbryde enheden og fjerne skruerne eller andre stik, der holder skærmen til instrumentbrættet.

Trin 2

Tilslut USB-kablet til USB-forbindelsen på siden af ​​dit sikkerhedskopikamera. Tryk fast, indtil kablet er helt på plads for at sikre den bedste forbindelse.

Trin 3

Find USB-porten på din computer (typisk foran eller bagpå stationære computere eller på siden til bærbare computere). Sæt den anden ende af USB-kablet i computeren, og sørg for, at kablet er fuldt tilsluttet.

Tryk på menuen "Start" i nederste venstre hjørne af din computers skrivebord, og vælg "Genstart" for at genstarte computeren, hvis den ikke automatisk registrerer kameraet.