Sådan gør du: Del bøger mellem Kindle-konti

Når du finder en god læsning, er det svært ikke at ønske at dele oplevelsen med venner og familie. Brug Kindle's Husholdninger og familiebibliotek mulighed for at forbinde din Kindle-konto til andre konti i dit hjem.

Nogle Kindle-e-bøger har mulighed for at låne din kopi af en e-bog til en anden i op til 14 dage. Brug denne metode til at dele en bog med et familiemedlem, der ikke bor hos dig eller med en ven.

Oprettelse af et familiebibliotek

Gå til Amazon.com og klik på Din konto. Rul til Digitalt indhold, Vælg Administrer dit indhold og dine enheder og klik derefter på Indstillinger. Klik på Tilføj barn knap for at tilføje en mindreårig i din husstand til din personlige konto. Børn kan have deres egne Kindle-enheder med en barnekonto, men køb gennemgår din konto.

For at forbinde din konto til en anden voksnes konto skal du klikke på Inviter en voksen mens den person er med dig. Når du bliver bedt om det, skal du bede din læsepartner om at indtaste hans eller hendes Amazon-kontooplysninger og følge vejledningen på skærmen for at oprette forbindelse til dine konti.

Når du har oprettet dit familiebibliotek, kan du og den anden voksen i dit hjem gøre meget mere end bare få adgang til Kindle-e-bøger, apps og lydbøger, der er købt på kontoen fra Sky eller Arkiverede genstande fanen på dine Kindle-enheder og læseapps. Hvert familiemedlem har en gemt længst læste placering, kommentarer og mere. Nogle specielle funktioner er kun tilgængelige for voksne familiemedlemmer. Hvis du ikke kan se det delte indhold, skal du gå til Familiebiblioteksindstillinger på din enhed for at aktivere dem.

Ældre Kindle-enheder og apps understøtter ikke Familiedeling, så kontroller, om din Kindle understøtter denne funktion eller ej.

Udlån af e-bøger til venner

Hvis du planlægger at låne en e-bog til en ven, skal du først sikre dig, at titlen kan udlånes. Ikke alle e-bøger har denne mulighed aktiveret. Gå til dens for at se, om en titel kan udlånes produkt information side og rul til bunden af ​​afsnittet Produktdetaljer. Der står enten "Lending: Enabled" eller "Lending: Disabled", eller hvis der ikke er nogen oplysninger om udlån, kan bogen ikke udlånes. Husk, at udgivere når som helst kan aktivere og deaktivere udlån.

Sådan gør du: Del bøger mellem Kindle-konti

Udlån af e-bøger

Gå til Amazons side Administrer dit indhold og enheder. Find den titel, du vil låne ud, og vælg den ved at klikke på afkrydsningsfeltet. Klik på Handlinger og vælg derefter Lån denne titel link. Hvis linket ikke er der, kan du ikke låne e-bogen.

Sådan gør du: Del bøger mellem Kindle-konti

Indtast din vens personlige e-mail-adresse i feltet Modtagerens e-mail-adresse, og skriv dit navn i feltet Fra. Lade være med Brug din vens Send til My Kindle email adresse; det fungerer ikke. Du kan medtage din vens navn og en kort besked, men disse er ikke påkrævet. Klik på Send nu knap.

Når din ven klikker på Få din lånte bog nu knap, som er inkluderet i e-mailen, linker knappen til en webside, hvor næste trin er at klikke Accepter lånt bog. Der vises en invitation til din ven om at sende titlen til en Kindle-enhed eller den gratis Kindle PC eller mobilapp.

I modsætning til en papirbog kan du kun låne en e-bog en gang. Ligesom en papirbog har du dog ikke adgang til din e-bog, mens din ven bruger den. Om 14 dage returneres titlen automatisk til dig - ingen tip, ingen telefonopkald, ingen grævling, ingen forbitterede venskaber og ingen tabte bøger!

Brug af flere enheder til den samme konto

En af de store funktioner i Kindle e-bøger er deres bærbarhed mellem enheder. Så længe du bruger den samme Amazon-konto, kan du læse dine e-bøger på din Kindle-enhed, din bærbare computer, tablet eller smartphone, forudsat at du har installeret en Kindle-app. Så længe du har en internetforbindelse, når du forlader en enhed og genoptager læsning på en anden, fortsætter den automatisk på den side, hvor du sidst slap.

Download bøger fra din enhed eller apps bibliotekskærm, eller få Amazon til at levere titlerne til din specificerede enhed fra siden Administrer dit indhold og dine enheder. Vælg titlen, klik på Handling og klik derefter på Aflevere link. I det vindue, der åbnes, skal du vælge en enhed og klikke Aflevere.

Lær hvordan du låner en Kindle-e-bog til en ven i 14 dage. Dette er en mulighed tilgængelig for nogle e-bøger, som du kan få adgang til fra din Amazon-konto.

Amazon begrænser dig ikke til antallet af enheder, du kan knytte til den samme konto. Dog kan nogle udgivere lægge en grænse for bestemte titler. Nogle læsere har rapporteret, at nogle titler muligvis kun er tilgængelige på seks enheder på én gang.