iTunes kunne ikke oprette forbindelse til denne iPhone, fordi der opstod en ukendt fejl (0xE8000065)

"ITunes kunne ikke oprette forbindelse til denne iPhone, fordi der opstod en ukendt fejl (0xE8000065)"

Ahhh! Det er den besked jeg fik tidligere, da jeg forsøgte at forbinde min iPhone til min iMac, noget jeg ikke har set før. Jeg søgte rundt lidt online og fandt ud af, at dette ikke er et Mac OS X-specifikt problem, men mange mennesker, der kører Windows XP og Windows 7, støder på samme fejl. Mens jeg ikke kunne finde et endeligt svar på hvad der forårsager det, har jeg min egen spekulation: magtproblemer.

Mange af klagerne og beskrivelserne vedrørende fejlen beskriver at bytte rundt USB-forbindelser og porte for at løse problemet, og jeg tror, ​​at dette hjælper med at bekræfte min mistænkning med strømstyring. Med dette er sind, her er hvordan jeg fik den 'ukendte fejl' til at gå væk og endelig forbinde min iMac til min iPhone igen: Jeg har bare ladet iPhone oplade mere. Batteriet var meget lavt, og jeg har automatisk synkronisering aktiveret, så jeg forestiller mig, at iPhone ikke havde en tilstrækkelig ladning til at opretholde en forbindelse.

Nu er alt dette bare ren spekulation baseret på min erfaring og læsning af andre mennesker møder med det samme problem. Så hvis du løber ind i denne "0xE8000065" fejl med iTunes og din iPhone (også nogle mennesker rapporterer problemer på deres iPod Touch ...) Prøv følgende for at fejlsøge:

* Skift den USB-port, iPhone er tilsluttet computeren med
* Lad iPhone oplade tilstrækkeligt, før du forsøger at få adgang til det via iTunes
* Slå iPhone til og fra

Hvis det er vedvarende, kan du endda forsøge at nulstille PMU / SMC-controlleren på Mac.

Anyway, hvis du støder på denne fejl forhåbentlig disse tips arbejde for at løse det for dig så godt, lad mig vide!