iPhone 5 benchmarks Vis dobbelt hastigheden, 1 GB RAM, Dual-Core 1GHZ CPU

De første benchmarks for iPhone 5 har dukket op og viser en processor, der er næsten dobbelt så hurtig i GeekBench scoringer som det er forgænger, iPhone 4S.

I den foreløbige GeekBench-score, der blev fundet af MacRumors, vurderede den nye iPhone 5 en 1601, mens den tidligere model iPhone 4S scorede en højde på 851. Dette burde omsættes til en meget mærkbar hastighedsforøgelse for næsten alt, hvad enten det lancerer apps, redigerer fotos og video eller endda noget så enkelt som at tage et billede. For dem, der opgraderer fra en iPhone 4 til iPhone 5, kan de forvente et betydeligt fartforhøjelse, da iPhone 4's GeekBench-score ligger på omkring 380. Du kan ikke længere slette billeder for at fremskynde det langsomme iPhone kamera, den nye processor og RAM vil hastighed gennem alle handlinger.

For at sætte dette tal i længere perspektiv er en 1601 GeekBench-score omtrent det samme som et 6 år gammelt Power Mac G5-tårn, medmindre iPhone 5 passer ind i håndfladen i stedet for at optage et helt skrivebord.

GeekBench-posten afslører, hvordan hastighedsforøgelserne er mulige ved at give os de første oplysninger om iPhone 5's A6-processor, det er hukommelse og L2-cache. Apple er ikke en til at traditionelt prale af specs, men hardware på iPhone 5 er imponerende:

  • Dual-Core 1, 02 Ghz ARMv7-processor (A6)
  • 1 GB RAM
  • 1MB L2 Cache

IPhone 4S havde 512 MB RAM og en dual-core 800MHz A5 processor, mens iPhone 4 også havde 512 MB RAM, men kun en enkelt kerne 800MHz A4 CPU.