Hvordan får jeg min lyd tilbage på min bærbare computer?

Computerindstillinger kan ofte blive ændret, hvilket efterlader din bærbare computer uden lyd. Uanset om du kan lide at høre "dinget" hver gang du sender eller modtager en øjeblikkelig besked, eller du vil se en film eller lytte til en CD på den bærbare computer, er lyden et vigtigt aspekt af den bærbare computer. For at gendanne lyd skal du blot kontrollere og reparere et par enkle indstillinger på den bærbare computer.

Trin 1

Tjek lydstyrkeikonet nederst til højre på din computerskærm. Hvis ikonet som et rødt skråstreg gennem ikonet betyder det, at dine højttalere er slået fra.

Trin 2

Deaktiver højttalerne ved at udføre en af ​​to opgaver. Find lydløs-knappen på dit tastatur, som typisk har et lyd- eller højttalerikon med et skråstreg gennem midten. Tryk på knappen, og lyden skal gendannes. Alternativt dobbeltklik på højttalerikonet nederst til højre på skærmen. En grå rude vises med en linje med "Dæmp" -kasser langs bunden af ​​kassen. Sørg for, at alle disse felter ikke er markeret, og luk derefter feltet. Sørg også for, at alle lydbjælkerne er på deres højeste niveau. Lyden skal gendannes.

Trin 3

Kontroller dine computerindstillinger, hvis ingen af ​​ovenstående muligheder fungerer. Højreklik på lydstyrkeikonet på din computerskærm, og vælg "Juster lydegenskaber."

Klik på "Avanceret" i boksen Højttalerindstillinger nederst på pop op-skærmen. Vælg derefter "Laptop-højttalere." Klik på "Anvend", og luk derefter feltet. Lyden skal nu gendannes.