Kan en trådløs printer bruges med kabler?

De fleste printere med en trådløs funktion har også mulighed for også at være forbundet med et kabel. USB er den mest almindelige port, der findes på printere siden 2000. Nogle trådløse printere har også en Ethernet-port til at oprette forbindelse til et LAN (Local Area Network).

Trådløst internet

Kan en trådløs printer bruges med kabler?

Wi-Fi er en af ​​de mest almindelige måder, en printer tilsluttes trådløst på. Wi-Fi bruger radiosignaler med IEEE 802.11-teknologien til at forbinde enheder via en trådløs router til et LAN. Wi-Fi har typisk en rækkevidde på ca. 37 meter.

Bluetooth

Bluetooth er en anden trådløs forbindelsesmulighed, der bruger lavtydende radiotransmissioner i 2,4 gigahertz (GHz) rækkevidde for at nå ca. 33 fod (10 meter) med sine lavere enheder, eller op til 328 fod (100 meter) med sin høje klasse enheder.

USB-kabel

Kan en trådløs printer bruges med kabler?

USB eller Universal Serial Bus er blevet en standardmetode til tilslutning af computerudstyr som printere. De fleste printere kan tilsluttes computere via et USB-kabel.

Ethernet-kabel

De fleste printere med en trådløs funktion har også mulighed for også at blive forbundet med et kabel. USB er den mest almindelige port, der findes på printere siden 2000. Nogle trådløse printere har også en Ethernet-port til at oprette forbindelse til et LAN (Local Area Network).

Ethernet-kabler tillod en kabelforbindelse til et LAN. Printere, der tilbyder en Wi-Fi-forbindelsesmulighed, kan også have en Ethernet-port, der accepterer et standard RJ45-stik.

Tjek din manual

For at finde ud af, hvilke kabler der kan bruges til at forbinde din trådløse printer, skal du kontrollere printerens manual eller supportwebstedet til din printerproducent.